Echipa din Arabia Saudită care ar urma să îl cumpere pe Andrei Cordea de la FCSB

Echipa din Arabia Saudită care ar urma să îl cumpere pe Andrei Cordea de la FCSB
Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gigi Becali a anunțat după înfrângerea cu Nordsjaelland că Andrei Cordea va pleca de la FCSB, iar GSP.ro susține că fotbalistul este dorit de Al-Tai din Arabia Saudită.

Al-Tai ar urma să îl cumpere pe Andrei Cordea de la FCSB

Finanțatorul lui FCSB a vorbit despre situația de la echipă după eliminarea din Conference League, context în care a anunțat că Andrei Cordea, extremă dreaptă, este primul care va pleca de la vicecampioana României.

„Cordea pleacă, e ca și plecat, 1.315.000 de euro e suma. 1,2 milioane vor rămâne la noi, curați. Pleacă în Arabia, nu știu la ce echipă, habar n-am”, a declarat Gigi Becali.

Sursele GSP susțin că fotbalistul român este dorit de clubul saudit Al-Tai, care în sezonul trecut a fost antrenată de Mirel Rădoi, în perioada ianuarie – iunie. Fostul selecționer preluase echipa de pe locul 9 și a lăsat-o pe 7.

În prezent, antrenorul lui Al-Tai este croatul Kresimir Rezic. Echipa a început noua ediție a campionatului saudit cu un succes, 1-0 împotriva lui Damac, formația pregătită de Cosmin Contra. Sâmbătă o va întâlni în etapa a doua pe Al Ittihad, la care evoluează Benzema, Fabinho și Kante.

Andrei Cordea a venit la FCSB în iulie 2021, de la Academica Clinceni. În noua stagiune a adunat 370 de minute în opt meciuri, reușind să înscrie trei goluri.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`