E oficial! Acestea sunt adversarele din Europa League ale FCSB. Meciuri de foc pentru echipa lui Gigi Becali

E oficial! Acestea sunt adversarele din Europa League ale FCSB. Meciuri de foc pentru echipa lui Gigi Becali
14 mai 2023, Arena Națională – Fotbaliștii lui FCSB au sărbătorit victoria cu CFR Cluj alături de galerie. Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Vineri a avut loc tragerea la sorți pentru meciurile din grupa de Europa League.

Prin urmare, campioana României, FCSB, și-a aflat adversarele, informează GSP.

Manchester United vine la București

FCSB va juca cu Rangers (deplasare), Manchester United (acasă), PAOK (deplasare), Olympiacos (acasă), Midtjylland (acasă), Qarabag (deplasare), Hoffenheim (deplasare) și RFS (acasă)! În total, roș-albaștrii vor juca 8 meciuri în grupă.

Din păcate, norocul nu a fost de partea FCSB în ceea ce privește echipele din primele două urne, de unde au fost extrase echipele Rangers, Manchester United, PAOK și Olympiacos, dar a doua parte a tragerii la sorți a fost puțin mai blândă pentru campioana României.

Pe roș-albaștri îi așteaptă dueluri tari, de foc, printre proximele adversare în Europa numărându-se campioana Danemarcei (Midtjylland), campioana din Azerbaidjan (Qarabag) și Hoffenheim, locul 7 în Germania.

Cu cine va juca FCSB în Europa League

Lista cu adversarele FCSB:

  • RFS, din Letonia, vine la București.
  • Hoffenheim, în deplasare!
  • Qarabag, în deplasare, în Azerbaidjan!
  • Midtjylland, tot la București. Midtjylland este campioana en-titre a Danemarcei și în acest sezon ocupă locul 2, după Silkeborg.
  • Olympiacos, la București! Deținătoarea en-titre a Conference League vine la București!
  • PAOK, în deplasare, este prima adversară a FCSB extrasă din urna 2! Campioana României merge la Salonic pentru duelul cu Răzvan Lucescu.
  • Manchester United la București! Supervedetele lui Erik ten Hag vor veni pe Arena Națională să înfrunte campioana României!
  • Rangers, în deplasare! Prima adversară extrasă pentru FCSB este vicecampioana Scoției.

Fiecare dintre cele 36 de echipe va disputa câte 8 meciuri, 4 acasă și 4 în deplasare, contra 8 adversari diferiți, câte 2 din fiecare urnă valorică, conform noului format din Europa League.

Echipele care se vor clasa pe primele 8 locuri din grupa de Europa League se vor califica automat în faza „optimilor”, iar echipele de pe locurile 9-24 vor juca în dublă manșă pentru calificarea în „optimi”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)