Dramă în raliul Monte-Carlo: Un spectator a murit după ce a fost lovit în plin de mașina unui concurent (VIDEO)

Dramă în raliul Monte-Carlo: Un spectator a murit după ce a fost lovit în plin de mașina unui concurent (VIDEO)
Foto: Sport1+

Ediția din 2017 a raliului Monte-Carlo a avut parte de un incident tragic. Mașina pilotată de Hayden Paddon a lovit în plin un spectator care a asista o specială de joi, iar acesta a decedat din cauza rănilor provocate a doua zi.

"Spectatorul a fost dus cu elicopterul la spitalul din Nisa după ce a fost lovit în speciala de pe Alpes-de-Haute-Provence. În ciuda eforturilor echipei medicale, din păcate acesta a decedat", a anunțat un organizator, conform dhnet.be.

Spectatorul, un bărbat de 50 de ani din Spania, făcea fotografii într-un viraj în momentul în care Hayden Paddon a pierdut controlul monopostului și l-a lovit în plin. Spectatorul nu se afla într-o zonă destinată pentru public. Pilotul și copilotul au scăpat nevătămați din accident.

Dramă în raliul Monte-Carlo: Un spectator a murit după ce a fost lovit în plin de mașina unui concurent

#DIRECT_ONE_k5n6q2#

"Sunt extrem de marcat de accidentul de astăzi, iar gândurile mele merg către prietenii și familia acestei persoane", a transmis pilotul, aflat la al 61-lea raliu din carieră.

Autorități au dechis o anchetă pentru a determina cu exactitatea toate circumstanțele ce au dus la tragedie.

"Echipa și membrii săi va oferi totul suportul organizatorilor și autorităților pentru a înțelege detalii accidentului", a transmis într-un comunicat Hyundai, echipa pentru care pilota Hayden Paddon.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`