Dovada că nu s-a uitat deloc la bani / Mauro Icardi și-a luat cea mai scumpă mașină din lume. Cât a scos din buzunar pentru bolidul de lux

Publicat: 05 09. 2023, 18:43
Foto: Captura video

Mauro Icardi, în vârstă de 30 de ani, a fost transferat permanent către Galatasaray din PSG, contra sumei de zece milioane de euro. Cunoscut pentru gustul său excentric, fotbalistul argentinian a achiziționat recent un automobil de lux, care se poate lăuda cu titlul de cea mai costisitoare mașină disponibilă pe piață în prezent, cu doar trei exemplare în circulație. Prețul acestui bolid este pe măsură.

Mauro Icardi, bolid de 26 milioane de euro

Mauro Icardi a achiziționat recent un Rolls-Royce Boat Tail, un automobil cabriolet de lux cu patru locuri, evaluat la o impresionantă sumă de 26 de milioane de euro. Această mașină deosebită este recunoscută drept cea mai costisitoare mașină nouă din lume, și pentru a o construi, au fost create 1813 piese personalizate, fiecare atent proiectată pentru a da viață acestui model unic, bazat pe platforma Phantom.

Unul dintre cele trei modele a fost achiziționat de către un miliardar activ în industria perlelor, în timp ce celălalt a fost cumpărat de celebrul cuplu Jay-Z și Beyoncé, scrie Playtech.ro.

Fiecare automobil necesită patru ani de muncă manuală

Fiecare Boat Tail necesită patru ani de muncă manuală pentru a fi complet asamblată. Sub capota sa se găsește un motor V12 de 6,7 litri care produce aproape 600 de cai putere. În portbagajul său, găsim un set de tacâmuri din argint și farfurii de porțelan de la Christofle, care sunt în ton cu designul mașinii.

Această decapotabilă are, de asemenea, o funcționalitate specială: o umbrelă de soare și o masă telescopică integrate în partea din spate se deschid automat pentru a permite un picnic în doi. În plus, în portbagaj se află două frigidere, dintre care unul este special conceput pentru a păstra sticlele de șampanie la temperatură optimă.