Discursul unui antrenor de liga a șasea a devenit viral. Cum și-a motivat jucătorii de la Voința Bezdead: „Echipele puternice se văd la greu” (VIDEO)

Discursul unui antrenor de liga a șasea a devenit viral. Cum și-a motivat jucătorii de la Voința Bezdead: „Echipele puternice se văd la greu” (VIDEO)
Foto simbol: Pixabay

Antrenorul Voinței Bezdead, Dragoș Ivașcu, și-a motivat jucătorii cu un discurs care a devenit viral pe rețelele sociale. Echipa dâmbovițeană este în liga a șasea și se luptă pentru a promova în al cincilea eșalon al fotbalului românesc.

Discursul antrenorului Dragoș Ivașcu din vestiarul Voinței Bezdead

„Poate unii ați jucat mai mult, alții ați jucat mai puțin, eu zic că v-am dat șanse fiecăruia și oricum toți veți mai avea șanse în continuare, dar echipele puternice se văd la greu. Ideea știți care este? Ca în momentul în care intru pe teren să dau tot ce am mai bun din mine și să ajut echipa, să câștige echipa – nici pentru mine, nici pentru spectatori, pentru voi și pentru mândria voastră, bă! Se termină meciul, ia să ieșim, bă, cu capul sus! Ați văzut ce frumos e să ne bucurăm la final? Hai, mă, să ne bucurăm noi la final!

A venit momentul să dovedim că merităm să fim pe primul loc. Cum dovedim asta? Bă, doar jucând pe teren, mă! Bă, doar dându-le cu terenul în cap! Haideți să fim bine defensiv! Noi, dacă nu luăm gol, astăzi, dăm cel puțin două, ascultați-mă! Deci am așa mare încredere în voi, ce nu există! Dar vreau liniștea aia, nu vreau frică! Bă, nu există frică! Ce, cu cine joc, cine sunt ăștia? Cine sunt ăștia, mă?

„Să fim pe primul loc, frate!”

(…) A venit momentul să demonstrăm că noi merităm să fim pe primul loc, frate! Suntem echipa care pasează cel mai bine, suntem echipa care am dat cele mai multe goluri și am luat cele mai puține goluri. Ce mai vreți, bă băieți? Ăștia suntem, bă! Hai, bă, să jucăm! Indiferent ce se întâmplă, vreau să văd că ieșiți cu capul sus de pe teren!”, a spus antrenorul, într-un discurs care s-a viralizat pe TikTok.

@vointabezdead Discurs motivational, Dragos Ivascu! #motivare #fotbal #foryou ♬ original sound – Vointa Bezdead

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)