Dinamo, amendată cu 50.000 de lei în urma incidentelor de pe Arena Națională, la derby-ul cu Steaua

Publicat: 11 05. 2013, 10:24
Foto: libertatea.ro

Clubul Dinamo București a fost amendat cu suma de 50.000 de lei în urma incidentelor petrecute la meciul cu Steaua, de pe Arena Națională, pentru că nu a luat măsuri pentru interzicerea introducerii şi folosirii în arena sportivă de materiale pirotehnice.

Reprezentanții Jandarmeriei București au decis amendarea clubului din Ștefan cel Mare în urma incidentului de la derby-ul de vineri seară, potrivit postului B1 Tv.

Totodată, 5 suporteri s-au ales cu dosare penale, iar 17 persoane au fost amendate.
Şi firma de securitate a fost amendată cu 1.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Planului de Acţiune aprobat de Unitatea de Jandarmi.

Derby-ul de aseară a fost întrerupt, în minutul 35, pentru 6 minute, din cauza suporterilor dinamoviști care au aruncat cu diverse obiecte pe teren, atunci când stelistul se pregătea să execute o lovitură de colț.

Suporterii dinamovişti de la peluza dinspre Bulevardul Basarabia au aprins mai multe torţe şi fumigene, iar jandarmii au intervenit şi forţă şi au evacuat zona.

Steaua a învins, vineri, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Dinamo, în derbiul etapei a XXXI-a a Ligii I.

Violențe la derby-ul Steaua – Dinamo, scor 2-0

http://static1.mediadirect.ro/mediaplayer/manager/preloader.swf

Embed: