Dezbateri aprinse după Real Madrid vs City 1-1! Reluarea care i-a făcut pe unii să reclame că rezultatul ar fi fost viciat de arbitraj (VIDEO)

Publicat: 10 05. 2023, 08:38
9 mai 2023, Santiago Bernabeu: Real Madrid și Manchester City au terminat la egalitate, scor 1-1, în prima manșă a semifinalei de Liga Campionilor. Foto: Hepta.ro / Zuma Press / Ruben Albarran

Real Madrid și Manchester City au terminat la egalitate pe Santiago Bernabeu, 1-1, marți seară, în prima manșă a semifinalei de Liga Campionilor, însă golul marcat de campioana Angliei a născut o adevărată controversă.

Dezbateri aprinse după meciul dintre Real și City

„Los blancos” au înscris în minutul 36, prin Vini Jr, într-un moment în care erau dominați copios de adversari. Manchester City a dat golul într-un moment similar, în minutul 67, prin Kevin de Bruyne, când Real Madrid era la controlul jocului. Cu toate acestea, există voci care susțin că golul belgianului nu ar fi trebuit să fie validat, întrucât cu câteva secunde înainte mingea depășise spațiul de joc.

Imaginile de la BeIN Sports arată că mingea ieșise din teren cu toată circumferința în momentul în care a fost lovită de Bernardo Silva din alunecare.

Pe de altă parte, Marca susține că Real a avut câteva secunde de posesie după pasa portughezului, astfel că șutul lui Kevin de Bruyne nu poate fi considerat a fi parte din aceeași fază, deci sistemul de arbitraj video n-ar fi putut să întoarcă jocul până la pasa lui Bernardo Silva.

În orice caz, reușita a fost validată, iar Real Madrid și Manchester City au remizat, scor 1-1, rezultat care lasă un deznodământ deschis pentru returul din Anglia, dar care la prima vedere pare să sporească șansele la calificare pentru trupa antrenată de Pep Guardiola.