Derby ca pe vremuri / Unde se joacă și cine televizează meciul Dinamo – CSA Steaua

Derby ca pe vremuri / Unde se joacă și cine televizează meciul Dinamo - CSA Steaua
Foto: Dinamo București Facebook

Capul de afiș al rundei a șasea din Liga 2 este fără doar și poate reprezentat de eternul derby, Dinamo-Steaua, partidă care a trezit interes uriaș în rândul microbiștilor.

Confruntarea dintre cele două rivale va fi astăzi, de la ora 21:30, pe Arena Națională, anunță digisport.ro.

Dinamo – CSA Steaua, meci tare azi în Liga 2

Confruntarea dintre Dinamo și CSA Steaua, programată în această seară de la ora 21:30, va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport 1.

Înaintea jocului de astăzi, gazdele de la Dinamo sunt pe locul 12 în liga secundă, cu 6 puncte acumulate după primele cinci runde.

De partea cealaltă, „militarii” sunt pe locul al șaptelea și au patru puncte mai mult, fiind situați la borna 10.

„Câinii” au moralul ridicat înaintea acestui meci, ieșind învingători etapa precedentă, scor 1-0, din partida cu Concordia Chiajna. Și CSA Steaua se bucură de un parcurs bun și poate ajunge la a treia victorie consecutivă, după cele obținute cu CSC Dumbrăvița, scor 3-0, și Poli Iași, scor 2-1.

Interes uriaș pentru meciul etapei

Partida din această seară se va disputa pe Arena Națională, iar în doar 24 de ore de la punerea în vânzare a biletelor au fost comercializate 8.000 de tichete.

Antrenorul oaspeților, Daniel Oprița, a declarat însă că se așteaptă ca, în total, numărul suporterilor prezenți să depășească 25.000.

„Normal că e derby! E Steaua – Dinamo! Nu contează că e la Liga a doua. Cu Rapid nu a fost derby la liga a patra cu 35.000 de spectatori? Sperăm să fie la fel și acum.

Noi trebuie să câștigăm toate meciurile și le pregătesc la fel. Eu sunt sigur că jucătorii o să fie foarte motivați și o să aibă o altă atitudine față de restul partidelor.

Nu au nicio primă specială și nu cred că e nevoie de așa ceva. Mai ales că va fi și stadionul plin.

Eu sunt sigur că galeria noastră va fi la înălțime și sper să vină și alți suporteri. Acum depinde și de câte bilete li se vor oferi. Eu mă aștept să fie 25.000-30.000 de spectatori”, a declarat Daniel Oprița, mai scrie sursa citată anterior.

„Originea FCSB şi CSA Steaua este aceeaşi şi într-un fel meciul de mâine rămâne un derby. Nu avem primă specială, meciul e special prin ceea ce înseamnă el, poate prime speciale vom avea la alte meciuri.

Întâlnim o echipă foarte bună, vom avea un meci dificil, dar şi noi am arătat că suntem pe un drum ascendent. Avem jucători cu experienţă care încep să se impună la nivel ierarhic. Suntem într-un moment mai bun decât săptămânile trecute.

Suntem motivaţi şi sper să aducem bucurie suporterilor noştri. O victorie ar însemna foarte mult pentru grupul ăsta de jucători, la nivel de încredere, iar pentru suporteri ar fi o mare bucurie.

Cred că semnalul pe care îl va da este că clubul merge înainte. La astfel de meciuri nu este nevoie de o motivare suplimentară.

Jucătorii trebuie liniştiţi, echilibraţi. Eu sunt liniştit, pentru mine trei puncte sunt trei puncte, dar evident că ştim că le putem oferi o bucurie suporterilor şi de aceea presiunea este mai mare”, a spus Ovidiu Burcă, antrenorul celor de la Dinamo, la conferința de presă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)