Demiterea lui Van Gaal, sărbătorită în mod inedit de către suporterii lui United pe rețelele de socializare. Mesaje ilare transmise de fanii "diavolilor" (FOTO & VIDEO)

Demiterea lui Van Gaal, sărbătorită în mod inedit de către suporterii lui United pe rețelele de socializare. Mesaje ilare transmise de fanii "diavolilor" (FOTO & VIDEO)
Foto: telegraph.co.uk

Manchester United a renunțat la antrenorul Louis Van Gaal, după doi ani în care antrenorul nu a adus clubului mari realizări, chiar dacă ar fi cheltuit pe jucători o sumă exorbitantă de peste 300 de milioane de euro.

Se pare că tehnicianul și-a ales orice jucător a vrut, dar rezultatele au fost mediocre pe parcursul acestor ani. Fanii clubului nu au părut deloc supărați că acesta ar urma să plece de la United. Dimpotrivă, aceștia au sărbătorit pe rețelele de socializare prin diferite mesaje, poze sau videoclipuri în care și-au anunțat fericirea în urma anunțului (neoficial încă).

Printre mesajele de pe Twitter transmise cu ocazia demiterii lui Van Gaal, suporterii și-au exprimat bucuria imensă pe care a provocat-o această decizie din cadrul clubului.

"Van Gaal a fost demis de dimineață de la 8:30, dar nu poate ieși pe ușă pentru că merge mereu cu spatele", "Mulțumesc Van Gaal pentru că ai cheltuit 250 de milioane de lire și ne-ai dus de pe locul 7 pe locul 5. Apreciem munca grozavă pe care ai depus-o"sau "Aleluia!!! cred că este refrenul preferat al fanilor lui Manchester United în aceste momente"sunt doar câteva dintre miile de mesaje transmite de fanii englezi pe rețelele de socializare.

În urma sava fi adus antrenorul Jose Mourinho,îndrăgit de mulţi fani ai fotbalului din întreaga lume. Suporterii "diavolilor" deja şi-au exprimat fericirea la auzul veştii cumcă Jose Mourinho va antrena vedetele de la United. Chiar dacă clubul va trebuit să-i dea lui Van Gaal peste 7 milioane de euro după ce va fi demis oficial, fanii echipei nu sunt îngrijoraţi. Aceştia spun că cele câteva milioane sunt o nimica toată pe lângă cele câteva sutecheltuite de tehnician pentru jucătorii echipei cu care nu a luat niciun titlu sau cupă importantă.

Iată mai jos câteva dintre mesajele postate pe reţeaua se socializare Twitter.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`