DECIZIE ȘOC ÎN FOTBAL: Becali renunță la FCSB şi preia o echipă din Anglia! TOTUL E STABILIT

DECIZIE ȘOC ÎN FOTBAL: Becali renunță la FCSB şi preia o echipă din Anglia! TOTUL E STABILIT

Gigi Becali este pe cale să ia o decizie radicală, în urma proceselor interminabile pe care le are cu CSA Steaua! Finanțatorul afirmă că se gândeşte serios să renunţe la FCSB și să preia o echipă de ligă secundă engleză, unde să transfere toţi jucătorii pe care îi are acum sub contract la viceceampioana României.

Becali a afirmat că s-a consultat şi cu directorul sportiv MM Stoica şi că acesta din urmă ar fi de acord să se mute în Anglia.

„Să vină şi Rapid s-o excludă pe Dinamo, să intre ei. Ce legătură are FCSB cu Steaua? N-are nicio legătură. Hotărârea judecătoreasca spune că trebuie să schimbăm numele. L-am schimbat. Noi suntem FCSB, ei sunt Steaua. Sunt visele lui Talpan. În România, orice nebun poate să spuna orice. Există un demers oficial al unui om care nu are discernământ. Orice om poate să facă o nebunie şi noi o comentăm. În România, tot ce este valoros se distruge. Ce face Becali? Coeficient? Aduce bani în România? Trebuie distrus.

În România e putregai! Eu bag bani în fotbal. Dacă e mizeria asta, putregaiul ăsta, oameni de doi lei… L-am întrebat pe MM dacă s-ar muta în Anglia, să lucreze în fotbal, dacă i-aş spune asta. Mi-a zis că da. Luăm o echipa de B, 25 de milioane ne costă, plătim şi cumpărăm toţi jucătorii de la FCSB. Plătesc salarii de 10 milioane de euro și am profit de 100 de milioane de euro pe an. Luăm 150 de milioane numai din televizare. Eu pot s-o fac. Am şi puterea şi mintea s-o fac.

Vreau să scap odată. Mai vedeţi voi fotbal vreodată? Îşi mai face CFR ambiţie? Nu! Dacă mă tot şicanează… ce să fac? Dacă în ţară, ăsta te şicanează aşa… Şoriceii pot şicana elefanţii, li se permite. Dacă puii pot şicana vulturii, dacă tractorul e mai bine văzut decât Mercedesul”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)