Decizia FRF cu câteva zile înainte de România – Olanda, din optimile EURO 2024. Răspunsul UEFA

Decizia FRF cu câteva zile înainte de România - Olanda, din optimile EURO 2024. Răspunsul UEFA
Sursa foto: Inquam Photos / Ștefan Constantin

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat că a solicitat suplimentarea numărului de bilete pentru suporterii români la meciul din optimile EURO 2024, cu Olanda.

UEFA a informat, însă, forul de la București că nu mai există tichete suplimentare disponibile.

FRF a cerut suplimentarea numărului de bilete pentru suporterii români din optimile EURO 2024

Meciul dintre România și Olanda este programat marți, 2 iulie, de la ora locală 18:00, pe stadionul din Munchen.

„Stadionul din Munchen, cu o capacitate de aproximativ 64.000 de locuri pentru meciurile de la EURO 2024, este locul de desfășurare a acestui meci. Din totalul locurilor disponibile, UEFA a rezervat câte 7.000 de bilete pentru fiecare dintre echipele calificate în faza optimilor de finală. Restul biletelor au fost vândute deja înainte de a se cunoaște echipele participante la această fază a competiției”, anunță FRF.

FRF a încercat să răspundă cererii mari de bilete din partea românilor, cerând astfel suplimentarea numărului de tichete rezervate pentru fanii români. UEFA a informat FRF că nu mai sunt bilete suplimentare disponibile.

Biletele pentru acest meci au fost puse în vânzare încă din decembrie 2023, iar cererea a fost extrem de mare. Cu toate acestea, UEFA a anunțat că vor fi puse la vânzare pe platforma UEFA Ticketing ultimele bilete rămase cu două zile înainte de meci. Aceste bilete sunt cele care au fost rezervate țărilor participante la această partidă, dar care nu au fost revendicate de suporterii prezenți la meciurile din faza grupelor”, mai informează FRF.

Suporterii români sunt îndemnați să fie vigilenți și să încerce să cumpere biletele disponibile în ultima rundă de vânzare. De asemenea, FRF îi încurajează pe români să urmărească anunțurile oficiale pentru a fi la curent cu ultimele informații privind disponibilitatea biletelor.

România s-a calificat optimile de finală de la EURO 2024 după remiza cu Slovacia, scor 1-1, din Frankfurt, Germania. Răzvan Marin a fost cel care a marcat golul împotriva Slovaciei, din penalty, în minutul 37.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`