De necrezut! Gareth Bale și-a anunțat retragerea din fotbal: „Trec cu nerăbdare la următoarea etapă a vieții mele”

De necrezut! Gareth Bale și-a anunțat retragerea din fotbal: „Trec cu nerăbdare la următoarea etapă a vieții mele”
Sursa foto: Facebook / Gareth Bale

Într-un comunicat oficial, Gareth Bale (33 de ani) a anunțat că se retrage din fotbal, deși mai avea 6 luni de contract cu Los Angeles FC.

Fotbalistul a câștigat alături de echipă titlul în MLS sezonul trecut.

Gareth Bale se retrage din fotbal

„După o analiză atentă, îmi anunț retragerea imediată din fotbal, atât la nivel de club, cât și internațional. Mă simt incredibil de norocos că mi-am îndeplinit visul de a juca sportul pe care îl iubesc. Mi-a oferit cu adevărat unele dintre cele mai frumoase momente din viața mea, care vor fi imposibil de reprodus, indiferent de ceea ce îmi rezervă următorul capitol.

De la prima mea atingere a mingii la Southampton, până la ultima la LAFC și tot ce a fost între timp, totul a format o carieră la club pentru care am o mândrie și o recunoștință imensă. Să joc pentru și să fiu căpitanul țării mele de 111 ori a fost cu adevărat un vis devenit realitate”, a spus fotbalistul în comunicat.

Anul trecut, Gareth Bale a încheiat contractul cu Real Madrid după o activitate de 9 ani. El a semnat cu Los Angeles FC, unde a jucat jumătate de an.

„Să-mi arăt recunoștința față de toți cei care au jucat un rol de-a lungul acestei călătorii, pare imposibil. Mă simt îndatorat față de mulți oameni care m-au ajutat să-mi schimb viața și să-mi modelez cariera într-un mod la care nu aș fi putut visa vreodată când am început la 9 ani.

Pentru cluburile la care am jucat, Southampton, Tottenham, Real Madrid și, în cele din urmă, LAFC, toți antrenorii mei, personalul din spate, colegi de echipă, fani, agenți, prieteni extraordinari și familia mea, impactul pe care l-ați avut este incomensurabil.

Părinții mei și sora mea, fără dedicarea voastră în acele zile de început, fără o fundație atât de puternică, nu aș fi scris această declarație acum. Așa că vă mulțumesc pentru că m-ați pus pe această cale și pentru sprijinul vostru neclintit.

Soția mea și copiii mei, dragostea și sprijinul vostru m-au dus până la capăt. Ați fost lângă mine la toate suișurile și coborâșurile, menținându-mă cu picioarele pe pământ de-a lungul drumului. Mă inspirați să fiu mai bun și să vă fac să fiți mândri.

Așadar, trec cu nerăbdare la următoarea etapă a vieții mele. O perioadă de schimbare și tranziție, o oportunitate pentru o nouă aventură…”, a mai scris Bale în comunicatul oficial.

Pentru cele 5 titluri de Liga Campionilor în palmares și o semifinală de Euro, Gareth Bale este cel mai valoros jucător galez din istorie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)