De ce nu vrea nimeni să cumpere Dinamo. Problemele cu care se confruntă Ionuț Negoiță

Publicat: 01 07. 2020, 20:13

De ani de zile se vorbește despre vânzarea clubului de fotbal Dinamo București. Echipa din Ștefan cel Mare s-a dovedit o pălărie mult prea mare pentru Ionuț Negoiță, o adevărată povară pentru omul ce promitea un „New Dinamo” încântător, în urmă cu mai mulți ani. Dănuț Lupu (53 de ani) a comentat pe marginea acestui subiect, la Digi Sport.

Legendarul Dănuț Lupu este cunoscut pentru spiritul său critic, în special atunci când vine vorba despre clubul la care a făcut performanță în tinerețe. Astăzi, fosta glorie a „câinilor”, aexplicat de ce nu reușește Negoiță să vândă clubul din Ștefan cel Mare.

Dănuț Lupu, cu cărțile pe masă, despre vânzarea clubului Dinamo

Dănuț Lupu a atras atenția asupra faptului că cel care ar urma să cumpere Dinamo, riscă să rămânăfără anumite elemente cruciale pentru identitatea clubului.

„Angajații lui Dinamo ai cui sunt? Bălănescu al cui e? Nu a fost angajatul lui Badea și al lui Borcea? Eu am spus-o, dar nimeni nu vrea să înțeleagă. La ora actuală, în afară de 22-23 de jucători și un loc în Liga 1 nu iei nimic! Palmares nu ai, culori nu ai, autocar nu ai, teren de antrenament nu ai! Nu ai nimic! Dacă mâine le ia Badea culorile și emblema și joacă în vișiniu și maro, unde se duc suporterii?

Suporterii se duc după Dinamo! S-au dus după acest Dinamo că e mai frumos în Liga 1 decât în Liga 4. Pe ce dai patru milioane? Nu crezi că unii și-ar dori să retrogradeze ca s-o ia degeaba? O să vedeți la momentul oportun.

O altă problemă o reprezintă suporterii. Ei au acțiuni (n.r. 20%) și oricine cumpără echipă trebuie să-i întreba și pe ei. ”, a declarat Dănuț Lupu, pentru „Digi Sport Special”, a declarat Lupu pentru sursa citată.