De ce ar trebui ca Simona Halep să fie iertată la TAS. „Este clar ca lumina zilei că ea nu este vinovată”

De ce ar trebui ca Simona Halep să fie iertată la TAS. „Este clar ca lumina zilei că ea nu este vinovată”
Sursa foto: Instagram - @cftennisacademy

Fostul căpitan nejucător al echipei de Billie Jean King Cup, Florin Segărceanu, a spus de ce Simona Halep ar merita iertată la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

De ce ar trebui ca Simona Halep să fie iertată la TAS

Florin Segărceanu consideră că întreaga vină aparține academiei lui Patrick Mouratoglou, iar Simona Halep nu are de ce să se plătească pentru o greșeală care nu este a ei.

„Îmi este greu să intuiesc despre ce se va întâmpla la TAS pentru că nu știu cum gândesc judecătorii de acolo. În mod normal, Simona ar trebui să beneficieze de clemență din partea acestora, mai ales după declarațiile făcute de Patrick Mouratoglou”, a declarat acesta, pentru Capital.

„Este clar ca lumina zilei că ea nu este vinovată”

Bărbatul a mai afirmat că „este clar ca lumina zilei că ea nu este vinovată și trebuie reabilitată în fața opiniei publice și a tenisului. Ea nu este tipul de om care să trișeze și o cunosc foarte bine ca să spun asta. Greșeala aparține academiei Mouratoglou”.

Florin Segărceanu consideră că Mouratoglou a făcut acele declarații foarte târziu, chiar dacă și-a asumat greșeala.

„Mie mi se pare că nu a încercat decât să-și disculpe academia și angajații care au greșit și abia apoi și-a asumat vina în ceea ce o privește pe Simona. Adică, lucrurile ar trebui să curgă în mod favorabil Simonei, la TAS, și să i se reducă pedeapsa. Eu am avut o relație foarte bună cu Simona de-a lungul timpului, dar pe perioada în care a fost cu Mouratoglou, parcă totul s-a rupt. Nu mai asculta de nimeni. Doar Mouratoglou era cel mai bun și nu mai vorbea cu nimeni”, a spus el.

TAS va analiza cazul Simonei Halep în intervalul 7-9 februarie, după ce a făcut apel la suspendarea de 4 ani.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`