David Popovici, la întoarcerea în țară: „Pentru aceste bucăți din metal foarte grele unii dintre noi muncim o viață” / Ce spune marele campion despre condițiile în care se antrenează sportivii români (VIDEO)

David Popovici, la întoarcerea în țară: Pentru aceste bucăți din metal foarte grele unii dintre noi muncim o viață / Ce spune marele campion despre condițiile în care se antrenează sportivii români (VIDEO)

Întors vineri în țară, David Popovici le-a mulțumit tuturor românilor care l-au urmărit cu sufletul la gură și care l-au susținut în timpul Jocurilor Olimpice de la Paris. Acesta a precizat despre medaliile obținute că deși sunt “bucăți de metal foarte grele”, mulți sportivi muncesc o viață pentru a le obține:

“Am tendința să mă complic când vine vorba de dat declarații sau când poate ar trebui să răspund întrebărilor mult mai scurt și la obiect, așa că de data asta o să fac un efort să spun ceea ce îmi doresc foarte mult să spun și asta este: vă mulțumesc! Mulțumesc tuturor românilor care m-au urmărit, fie lipiți de televizoare, de toate ecranele! Le mulțumesc tuturor celor care au venit în tribună, celor care au crezut în mine, celor care m-au susținut și nu ai cum să o faci fără o echipă extraordinar de bună și dedicată.

Așa că, acestea fiind spuse, astea sunt medaliile, sunt două bucăți din metal foarte grele, dar pentru aceste bucăți din metal foarte grele unii dintre noi muncim o viață. Și eu la rândul meu am munci ani de zile, unii reușesc abia după 10 ani poate, alții după o viața întreagă și alții niciodată, de aceea este foarte important să îi susțineți în continuare pe cei care concurează la Jocuri, pe ai noștri și felicitări celor care au reușit să obțină încă niște medalii pentru noi, pentru țară. Vă mulțumesc!”.

David Popovici a amintit și despre problema condițiilor în care se antrenează sportivii români, precizând că este nevoie de investiții în sport:

“Despre condiții și bazine a vorbit antrenorul meu, am vorbit cred că destul de mult despre asta după curse. Sunt niște interviuri pe care poate mulți oameni din fruntea țării ar trebui să le asculte de mai multe ori și pe ale mele, dar și pe ale antrenorului meu. Într-adevăr este nevoie de bani investiți în sport, bani investiți cu cap la noi în țară”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`