David Popovici evită să mai conducă mașinile de la Ion Țiriac: „Acum am ocazia să spun”

David Popovici evită să mai conducă mașinile de la Ion Țiriac: „Acum am ocazia să spun”
Foto: Inquam Photos / George Călin

Sportivii români care au obținut medalii la Jocurile Olimpice de la Paris au fost recompensați de Fundația Țiriac cu câte o mașină pentru fiecare clasare pe podium, iar David Popovici s-a numărat printre cei care au primit două autoturisme.

De ce evită David Popovici să mai conducă mașinile primite de la Ion Țiriac

Înotătorul s-a arătat de părere că un astfel de autoturism „atrage prea mult atenția”.

Nu pot să o conduc pentru că atrage prea mult atenţia, aşa că prefer să conduc maşina mea obişnuită. O maşină care se pierde mult mai repede în mulţime. Eu conduc un Audi A3, vechi de 10 ani. Mai merg şi cu autobuzul. Mă bucur că acum am ocazia să spun că am o maşină complet obişnuită, un Audi cu 105 cai putere”, a declarat David Popovici la Radio ZU, citat de Prosport.

Fundația Țiriac le-a dat 22 de mașini românilor medaliați la Paris

Sportivii români care au obținut medalii la Jocurile Olimpice de la Paris au fost premiați de Fundația Țiriac cu câte o mașină pentru fiecare medalie câștigată.

În total a fost vorba despre 22 de mașini, cu valori cuprinse între 30.000 și 50.000 de euro, potrivit Digisport.ro.

David Popovici, Roxana Anghel, Ioana Vrînceanu, Ancuța Bodnar și Simona Radiș au primit câte două mașini întrucât au câștigat câte două medalii olimpice la această ediție a Jocurilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:02 - Bărbat transportat la spital cu elicopterul SMURD după ce și-a prins picioarele într-un utilaj de cules porumbul
19:44 - Nicușor Dan, despre referendumul propus: Sunt foarte multe nevoi pe care Bucureștiul și le poate satisface cu un buget centralizat / Traficul, general de o dezvoltare urbană scăpată de sub control și mai mult decât ilegală (VIDEO)
19:33 - Ioana Ginghină, noi dezvăluiri despre divorțul de actorul Alexandru Papadopol. „Am fost sigură că o să pierd…”
19:30 - Diana Stoica (USR), despre scandalul privind planșeul Unirii: În mijlocul orașului București, capitală europeană, Băluță s-a apucat să facă niște lucrări ilegale (VIDEO)
19:25 - Nicușor Dan, despre planșeul Unirii: Nu există un specialist atestat care să fi spus că sunt elemente care riscă să cadă. Mai multe expertize au spus că este o stare nesatisfăcătoare, dar că nu există pericol public / La Poliție am stat două ore degeaba (VIDEO)
18:59 - Virgil Guran, după scandalul privind planșeul Unirii: Cred că Nicușor Dan nu a procedat cu tact, așa cum trebuie. Un Primar General trebuie să fie puțin mai atent la gesturile lui. Acolo, într-adevăr, nu s-a respectat legea (VIDEO)
18:58 - Primul tren electric din România, testat în Predeal. Pe ce rută va circula și ce viteză poate prinde
18:48 - Nicușor Dan convoacă o ședință de CGMB pentru un referendum odată cu primul tur al prezidențialelor
18:42 - Gabriela Melinescu a murit la 82 de ani. Scriitoarea era stabilită în Suedia de aproape 50 de ani
18:29 - Ce a găsit Irinel Columbeanu la vila de la Izvorani, la 4 ani de la incendiu. Nici nu i-a venit să creadă, abia și-a stăpânit lacrimile