David Popovici are un „salariu de Liga 2” la CS Dinamo. Cum l-au convins „alb-roșii” să o lase pe CSA Steaua și să vină în „Ștefan cel Mare”

David Popovici are un „salariu de Liga 2” la CS Dinamo. Cum l-au convins „alb-roșii” să o lase pe CSA Steaua și să vină în „Ștefan cel Mare”
Sursa Foto: Hepta.ro / Zuma Press / Mathias Bergeld

Președintele CS Dinamo, Ionuț Popa, a declarat că David Popovici, proaspăt campion olimpic la 200 m liber, încasează la clubul din „Ștefan cel Mare” un salariu lunar similar cu cele din a doua divizie de fotbal sau cu unul modest din prima ligă.

„Salariu de Liga 2” pentru David Popovici

Din informațiile PlaySport, salariul lui David Popovici la CS Dinamo nu depășește nivelul de 7.000 de euro pe lună.

„David are un salariu la nivel de Liga 2 la fotbal sau un salariu modest de Liga 1. Nu a venit niciun privat să preia salariul lui”, a declarat președintele lui CS Dinamo, Ionuț Popa, la Digi Sport.

Salariul nu este singurul venit al lui David Popovici, care primește bani și de la sponsori.

A trecut de la CSA Steaua la CS Dinamo în septembrie 2021

David Popovici a venit la Dinamo în septembrie 2021, când a încheiat colaborarea cu CSA Steaua, potrivit Fanatik.ro. Profitând de impasul în care intraseră negocierile cu „roș-albaștrii”, „roș-albii” au făcut toate eforturile pentru a-l convinge pe înotător să le accepte oferta.

Voci din spațiul media susțineau că Steaua nu era dispusă să îi ofere un salariu de 8.000 de euro pe lună.

În plus, la Dinamo, lui David Popovici i s-au dat asigurări că el și antrenorul său, Adrian Rădulescu, se vor bucura în „Ștefan cel Mare” de toate condițiile necesare pentru a se pregăti cât mai bine pentru Jocurile Olimpice de la Paris.

„Am luat decizia cu părinţii mei şi cu toată echipa din spatele meu. După ce se termina contractul, au reînceput negocierile şi după mai multe întâlniri cu ambele părţi, au decis adulţii din jurul meu, cu siguranţă şi cu acordul meu, că este cea mai bună variantă. Am vorbit mai mulţi şi am stabilit că este cel mai bun lucru de făcut în această perioadă din viaţa mea”, declara David Popovici pentru Fanatik.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`