Daniel Ghiță l-a dat în judecată pe Benny Adegbuyi. Daune morale de zeci de mii de euro

Publicat: 22 12. 2020, 14:58

Luptătorul Daniel Ghiță, proaspăt parlamentar din partea PSD, a lansat în ultimii 2 ani atacuri furibinde la adresa altor kickboxeri români, precum Cătălin Moroșanu, Raul Cătinaș și Benny Adegbuyi. Nici măcar un meci nu s-a organizat, însă cu românul de origine nigeriană, conflictul a ajuns în instanță.

Benny Adegbuyi, care l-a învins weekend-ul trecut pe celebrul Badr Hari, a pierdut primul proces în 2019. Benny l-a dat în judecată pe Ghiță după ce „Samuraiul Sălbatic” a postat următorul mesaj pe pagina sa de Facebook:

„Comentariul meu a fost făcut în aprilie 2019, în timp ce Adegbuyi însuși a povestit deja despre șederea sa în închisoare, într-un program TV, în ianuarie”.

Remiză în instanță, între Daniel Ghiță și Benny Adegbuyi

Benny a cerut daune morale de 25.000 de euro, dar instanța a respins cererea de chemare în judecată și l-a obligat pe „Mr. Gentleman” să achite cheltuielile de judecată.

În urma succesului proaspătuluiparlamentar, acesta a hotărât să-l dea și el pe Benny în judecată, după ce „Mr. Gentleman” l-ar fi denigrat public pe Daniel Ghiță. El cere 200.000 de lei (n.r. – 41.000 de euro)daune morale. În 16 decembrie 2020, Tribunalul București a respins solicitarea lui Ghiță, dar pesedistul a decis să facă apel la această decizie, potrivit ProSport.

Dacă hotărârea rămâne definitivă, Ghiță și Adegbuyi termină la egalitate, „0-0″ în termeni fotbalistici.