Daniel Ghiță a câștigat lupta cu Benny Adegbuyi… în instanță. Acuzații de rasism și comentarii acide: „Am fost în ring în timp ce alții au fost în pușcărie”

Daniel Ghiță a câștigat lupta cu Benny Adegbuyi... în instanță. Acuzații de rasism și comentarii acide: „Am fost în ring în timp ce alții au fost în pușcărie”
foto: Facebook

Daniel Ghiță a câștigat procesul cu Benny Adegbuyi, anunță CanCan. Kickboxerul de origine nigeriană l-a dat în judecată pe Ghiță, după ce acesta din urmă l-ar fi numit „negru” și, mai mult decât atât, s-ar fi lăudat că el a fost „în ring”, în timp ce alții, făcând probabil referire la Benny, „au fost la pușcărie”.

„Am fost în ring în timp ce alții au fost în pușcărie”, ar fi spus Daniel Ghiță, referindu-se la trecutul adversarului său.

Benjamin Adekunle Miron Adegbuyi a reacționat dur și i-a cerut daune morale de 25.000 de euro lui Ghiță, pe care l-a mai acuzat, așadar, că l-a numit „negru”. De partea cealaltă, Daniel Ghiță s-a apărat spunând că a făcut respectiva declarație cu „pușcăria”, abia după ce chiar Adegbuyi ar fi spus public că a petrecut ceva timp în spatele gratiilor.

„Comentariul meu a fost făcut în aprilie 2019, în timp ce Adegbuyi însuși a povestit deja despre șederea sa în închisoare într-un program TV în ianuarie”, a declarat Daniel Ghiță.

CanCan amintește că Benny Adegbuyi a ajuns în spatele gratiilor, după ce a fost implicat într-o bătaie într-un bar. Campionul Glory al României a fost încarcerat pentru câteva luni. A fost acuzat și trimis în judecată, alături de câțiva prieteni, pentru tentativă de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice. Ulterior, luptătorul a fost condamnat la șapte ani și șase luni de închisoare, pentru primul capăt de acuzație, și la doi ani de închisoare pentru celelalte. În cele din urmă, Înalta Curte avea să-l achite de orice vină.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`