Dan Şucu nici nu stă la discuţii: plăteşte pe loc 1 milion de euro. Pregăteşte o revoluţie, din acest punct de vedere

Publicat: 03 05. 2023, 15:27
Foto: Hepta.ro / Hepta Syndicate

Dan Șucu a dezvăluit că a semnat un contract uriaș cu un nou sponsor de echipament sportiv. Omul de afaceri a bătut palma cu firma Kappa pentru ca jucătorii lui Adi Mutu să joace în echipamentul în care giuleștenii au câștigat titlul.

Acţionarul Rapidului va achita 1 milion de euro.

Rapidiştii au o superstiţie

Dan Șucu a explicat că rapidiştii au o superstiţie privind această firmă de echipament sportiv, pentru că au câştigat un titlu „îmbrăcaţi” de respectivul sponsor tehnic.

Am avut o negociere foarte bună cu Kappa, cu proprietarii de acolo. Am discutat cu dânșii un contract pe loc de un milion de euro. Adică prima noastră achiziție va fi în valoare de un milion de euro. Cumpărăm direct produse de la Kappa în valoare de un milion de euro.

Cei de la Rapid cu care lucrez au fost extrem de fericiți de ideea asta, este și o chestiune de superstiție, au câștigat campionatul cu Kappa. Am negociat un preț extrem de bun pentru Rapid, care se va transforma într-un preț extrem de bun pentru fani. În felul ăsta, câștigă și Rapid, câștigă și fanii”, a spus Dan Șucu pentru gsp.ro.