Dan Șucu a dat lovitura anului. Și-a dus planul la capăt. Acum, a pus mâna pe întreaga afacere

Publicat: 12 06. 2023, 12:40
Foto: captura video.

Dan Şucu a devenit acţionar majoritar la Rapid, cu 70%, în timp ce Victor Angelescu va rămâne cu 30% dintre acţiuni, ca urmare a majorării capitalului social al societăţii la 50 de milioane de lei, informează site-ul oficial al grupării giuleştene.

Ce au anunțat giuleștenii?

„Acţionarii clubului FC Rapid au decis astăzi majorarea capitalului social şi, implicit, a investiţiei, cu încă 24 de milioane lei. Urmare a acestei decizii, valoarea totală a capitalului social este de 50 de milioane lei.

Contribuţiile la această majorare vor fi în cote diferite, astfel încât noua structură a acţionariatului este următoarea: Dan Şucu va deţine 70% din acţiuni, iar Victor Angelescu, 30%”, se arată pe site-ul citat.

Șucu va investi sume mari

„Începând cu sezonul 2023-2024 al SuperLigii, şi toţi anii care vor urma după, Rapid va lupta pentru a fi totdeauna pe podium, şi poate chiar pentru a câştiga campionatul. Ca acţionari, am promis suporterilor că vom face tot ce depinde de noi pentru a realiza acest deziderat. Mai sunt, însă, cel puţin alte cinci echipe care au aceeaşi ambiţie.

Investesc deja mult şi devin din ce în ce mai puternice. De fapt, întreaga Superligă îşi ridică standardul de competitivitate, iar acest lucru ne obligă şi pe noi să fim mai agresivi din punct de vedere financiar. Anul acesta, dar şi în următorii doi ani, vom investi sume importante de bani, mai mari decât ne-am propus iniţial, pentru a avea convingerea că echipa noastră intră cu şanse reale în lupta pentru câştigarea titlului de campioană a României”, a spus Şucu.