Cupa Mondială 2022 din Quatar: Casele de pariuri au desemnat favoriții

Cupa Mondială 2022 din Quatar: Casele de pariuri au desemnat favoriții
Foto: Hepta/Zuma Press / Fabio Ferrari.

Cupa Mondială FIFA 2022 începe duminică, 20 noiembrie, în  Qatar. Un număr de 32 de echipe naționale vor concura pentru titlul de cea mai bună echipă de pe planetă: 31 de echipe au câștigat dreptul de a juca Cupa Mondială în meciurile de calificare, iar Qatar a obținut un bilet automat ca gazdă a turneului.

Cine va câștiga Cupa Mondială din Quatar

Casele de pariuri au desemnat echipa favorită a campionatului mondial de fotbal. Potrivit analiștilor, echipa braziliană are mai multe șanse să devină campioană. Coeficientul de victorie a cinci ori campioni mondiali este stabilit la aproximativ 4,75.

Este de remarcat faptul că echipa braziliană a câștigat ultima dată Cupa Mondială în 2002.

Tot în primele trei favorite se află echipele Franței și Angliei, a căror cotă pentru campionat este de 6,50.

Printre primele cinci favorite la Cupa Mondială din 2022 se numără și Argentina și Spania.

Lionel Messi a anunțat deja că Qatarul va fi ultima lui Cupă Mondială din carieră. Coeficientul pentru victoria echipei sale este 8,50. Pentru Spania, ei dau un coeficient de 9,00.

Ronaldo nu mai este printre favoriții Cupei Mondiale

Portughezul Cristiano Ronaldo se află abia pe locul nouă în lista favoriților la Cupa Mondială – cota pentru triumful acestuia este de 15.00. Echipele Olandei și Belgiei au șanse mai mari – coeficientul este 13.00, la fel și Germania – 10.00.

Iranul, Arabia Saudită și Costa Rica au fost principalii străini, cu cote de 751,00.

În plus, casele de pariuri au desemnat principalii concurenți la victorie în cursa marcatorilor de la Cupa Mondială din 2022.

Favoritul aici este englezul Harry Kane cu un coeficient de 9,00. Francezului Kylian Mbappe i se acordă un coeficient de 10,00, iar brazilianului Neymar – 11,00.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`