Cum a reacţionat Gigi Becali după ce Marcel Ciolacu i-a acuzat pe cei de la CSA că se lasă mânați de „ambiții personale”

Publicat: 21 07. 2023, 16:32
Actualizat: 21 07. 2023, 16:33
Sursa Foto: Hepta/SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES.

Patronul FCSB a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Marcel Ciolacu. Premierul României a avut un discurs categoric la adresa reprezentanților CSA Steaua.

Premierul României și-a îndreptat atacurile spre Florin Talpan, despre care consideră că blochează nejustificat accesul vicecampioanei României pe stadionul Steaua.

I-a îndemnat să lase deoparte „ambiţiile personale”

Premierul României a precizat că CSA Steaua nu poate să interzică accesul unei echipe pe stadionul Ghencea și a invocat „ambiții personale”.

Trebuie să înţelegem foarte bine, bazele sportive sunt ale statului român. Noi avem niște stadioane pe care le trebuie să le punem la dispoziția sportivilor, în funcție de performanță, nu de criterii personale. Nu poți să te exprimi la TV pe o bază a statului, construită din bani publici.

Trebuie să avem bun simț cu toții și să întrăm într-o logică a performanței în sport, nu a ambițiilor personale. Nu am făcut acest lucru pentru FCSB sau pentru un anumit patron. Am făcut acest lucru pentru un principiu simplu: sportivii trebuie să joace pe un stadion”, a spus Ciolacu.

Cum a reacţionat Gigi Becali?

Gigi Becali (65 de ani) a oferit o primă reacție, după ce a auzit declarațiile lui Marcel Ciolacu.

Mă așteptam la declarațiile astea (n.r. ale lui Marcel Ciolacu). Eu nu-l cunosc. M-am întâlnit prima dată cu el pe scenă la Patriarhie. Ciolacu nu e un om cu vrăjeală politică. Omul are dreptatea și adevărul la el.

Și are bărbăție, recunoaște ce a zis și vrea să facă. A trecut la acțiune, asta a făcut acum. Să dea Domnul să facă acum, să demonstreze„, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.