Culmea ironiei: Un incendiu a izbucnit pe Cluj Arena la amicalul România-Spania, mutat de pe Arena Națională tocmai din cauza riscului unei deflagrații (VIDEO)

Publicat: 28 03. 2016, 13:25
Foto: știripesurse.ro

Deși toată lumea se aștepta ca amicalul dintre România și Spania să aibă loc pe Arena Națională, hotărârea celor de la ISU a dat planurile peste cap, partida mutându-se astfel pe stadionul din Cluj.

Culmea ironiei este că deși organizatorii au fugit de evitarea unui eventual incendiu pe Arena Națională, ca urmare a unui raport ISU, exact peste o astfel de situație au dat la Cluj.

În timpul meciului, în zona dedicată jurnaliștilor, din cauza circuitelor electrice ale liftului care au fost supraîncărcate a izbucnit un incendiu.

Ce este curios însă este faptul că exact pentru evitarea unui incendiu partida amicală cu Spania a fost mutată la Cluj.

În cele din urmă, situația a fost remediată, toți suporterii fiind în siguranță.

România a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul amical disputat în compania Spaniei, în vederea pregătirii pentru Campionatului European din Franța.

Culmea ironiei: Un incendiu a izbucnit pe Cluj Arena la amicalul România-Spania, mutat de pe Arena Națională tocmai din cauza riscului unui deflagrații

VIDEO Imagini de la incendiul de la masa presei de pe stadionul Cluj Arena. LIVE TEXT România-Spania 0-0, AICI –-> bit.ly/1TcxN5T

Posted by Digi Sport on 27 Martie 2016