CSM București, într-o situație dramatică: Sportivii NU și-au primit salariile din februarie, iar Primăria București taie bugetul clubului

CSM București, într-o situație dramatică: Sportivii NU și-au primit salariile din februarie, iar Primăria București taie bugetul clubului

Situație dramatică la Clubul Sportiv Municipal București (CSM). Sportivii nu și-au mai primit salariile din luna februarie, iar Primăria Capitalei taie din bugetul clubului.

Dacă anul trecut CSM s-a bucurat de un buget de 15 milioane de euro, anul acesta situația se schimbă radical, potrivit GSP. Cu datorii de sute de mii de euro la sportivii săi, clubul nu a mai reușit să țină pasul cu plățile.

“Practic, performerii clubului, dar și angajații și colaboratorii, sunt neplătiți de mai bine de trei luni de zile! Clubul a virat în conturile sportivilor doar banii pentru lunile ianuarie și februarie, în acest an. În rest, ridicări din umeri”, scrie sursa citată.

Cele mai grave probleme sunt la echipele de handbal, volei și rugby.

„Nu știm nimic. Am mai sunat, i-am mai întrebat pe managerii secțiilor noastre, dar nimeni nu știe nimic”, au declarat câțiva sportivi.

În acest context,Primăria București a anunțat clubul că pentru acest sezon, bugetul va fi diminuat cu 30%.

Cel mai probabil, CSM va tăia drastic bugetul la copii și juniori

Dacă situația va persista, memoriile se vor aduna teanc la federații.

De asemenea, rămâne de văzut dacă sportivii vor accepta să meargă în pregătireîn cazul în care problemele financiare nu vor fi rezolvate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`