Cristina Neagu, despre contractul de la CSM București: „Nu mă așteptam să se vorbească atât de mult despre banii ăștia publici, despre salariu”

Publicat: 09 10. 2024, 09:51
Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Cristina Neagu, proaspăt devenită principala marcatoare din istoria Ligii Campionilor, a vorbit despre contractul său de la CSM București și a dezvăluit că a resimțit presiunea discuțiilor despre cheltuielile cu salariul său.

Cristina Neagu spune că nu se aștepta la atâtea discuții despre salariul său

Interul stânga spune că nu se aștepta „să se vorbească atât de mult despre banii ăştia publici, despre salariu”.

„Mă aşteptam să fie vâlvă prin venirea mea la CSM Bucureşti, dar nu mă aşteptam să se vorbească atât de mult despre banii ăştia publici, despre salariu. A fost şocant, mai ales în primul an.

Eu veneam din Muntenegru, unde eram foarte liniştită, mă protejau din toate părţile. Nu mă trimiteau nici măcar la conferinţele de presă dinaintea meciurilor, îmi spuneau să stai liniştită. Tu trebuie să te odihneşti, să te pregăteşti de meci.

Venind în ţară, s-a schimbat totul pentru mine şi a fost destul de stresant, în primul an a fost multă presiune. Se vorbea mult, eu nu înţelegeam de ce, mai ales că toate echipele de handbal sunt sponsorizate din bani publici.

Ce vină aveam eu ca sportivă? Eu semnasem un contract cu un club de handbal, îmi doream să joc handbal şi să o fac cel mai bine şi să ajut echipa. Nu stabileam eu de unde vin banii”, a declarat Cristina Neagu pentru Antena Sport.

A devenit oficial cea mai bună marcatoare all time din Liga Campionilor

Cristina Neagu a devenit oficial cea mai bună marcatoare din istoria Ligii Campionilor, duminică, în victoria lui CSM București cu Nykobing, ajungând la borna 1.155.

Interul stânga a punctat de 10 ori în victoria „tigroaicelor” cu formația daneză, scor 27-26.

CSM București este pe 4 într-o grupă în care a fost bătută doar de Gloria Bistrița, în timp ce Nykobing este în continuare pe ultimul loc.

Bistrița este sub CSM, pe 5, dar are doar două puncte, față de cele șase ale „tigroaicelor”.