Cristiano Ronaldo, decizie neașteptată. Ce a făcut campionul după ce s-a mutat în Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo, decizie neașteptată. Ce a făcut campionul după ce s-a mutat în Arabia Saudită
Foto: Hepta/Abaca Press / AA/ABACA.

Potrivit publicației The Mirror, Cristiano Ronaldo a luat o nouă decizie care îi implică și pe membrii familiei sale, după ce a semnat cu echipa Al-Nassr din Arabia Saudită.

Ronaldo s-ar fi mutat într-o vilă de lux

Se pare că fotbalistul a părăsit apartamentul său luxos din  „Kingdom” de la hotelul Four Seasons și s-ar fi mutat într-o vilă într-un complex exclusivist care ar oferi securitate și acces facil la magazine, restaurante și săli de sport.

Nu se știe cu exactitate locul în care locuiește acum Cristiano Ronaldo, dar există speculații potrivit cărora el ar fi interesat să se mute în cartierul Al Muhammadiyah, cunoscut pentru cele mai bune restaurante din lume.

Ronaldo va evolua la Al-Nassr până în 2025

În luna februarie a fost scoasă la vânzare conacul din Cheshire în care fotbalistul a locuit, acesta având 7 dormitoare, 6 băi, o piscină interioară, un teren de tenis și o sală de cinema. Cristiano Ronaldo va evolua la Al-Nassr până în 2025 și se estimează că va câștiga aproximativ 200 de milioane de euro pe an.

„Istoria se scrie. Acesta este un transfer care, nu doar că va inspira clubul nostru să obțină un succes mult mai mare decât până acum, dar va inspira și campionatul nostru, națiunea și următoarele generații, băieți și fete, să devină cele mai bune versiuni ale lor. Cristiano, bine ai venit în noua ta casă”, a fost mesajul celor de la Al-Nassr.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`