Cristiano Ronaldo ar putea să semneze cu noua sa echipă în următoarele ore, anunță presa spaniolă! Ar fi vorba despre un contract uriaș până în 2030

Publicat: 22 12. 2022, 14:41
Foto: Hepta.ro / DPA Images / Pedro Fiuza

Cristiano Ronaldo (37 de ani) ar urma să semneze un contract care îl va lega de clubul saudit Al Nassr și Arabia Saudită până în 2030, susține Marca.

Marca: Cristiano Ronaldo ar putea să semneze cu Al Nassr în următoarele ore

Acordul dintre superstarul portughez și partea saudită ar putea fi oficializat în următoarele ore, spun jurnaliștii spanioli. În baza înțelegerii, Cristiano Ronaldo ar urma să fie jucătorul lui Al Nassr pe o perioadă de doi ani și jumătate, iar apoi ar urma să devină ambasador al țării arabe în candidatura comună cu Egipt și Grecia pentru organizarea Cupei Mondiale din 2030.

Încă de la dezvăluirea primelor informații s-a vorbit despre o sumă de 200 de milioane de euro pe sezon. Potrivit Marca, este vorba despre perioada în care va evolua ca fotbalist, iar suma ar urma să crească odată ce marele Ronaldo va deveni ambasador pentru candidatura la găzduirea Cupei Mondiale.

Dacă ar semna cu Al Nassr, cvintuplul câștigător al Balonului de Aur și-ar lua adio de la prima scenă a fotbalului mondial.

Deși a fost probabil ultima sa șansă de a cuceri Cupa Mondială, Cristiano Ronaldo vine după un turneu final de coșmar, în care a început pe bancă două dintre partide, iar Portugalia a fost eliminată de Maroc în sferturile competiției. Selecționerul Fernando Santos a plecat de la cârma lusitanilor după cele întâmplate.

În plus, la problemele portughezului a venit să se adauge și deznodământul Cupei Mondiale, competiție câștigată în premieră de marele său rival, Leo Messi, cu care a dominat fotbalul cam un deceniu și jumătate. Multă lume consideră că, odată cu Qatar 2022, s-a tranșat în favoarea argentinianului și dezbaterea privind cel mai bun fotbalist din toate timpurile.