Cristian Tudor Popescu, primele declarații despre „retragerea lui Messi” și transferul la Inter Miami: „N-avea destui?”

Cristian Tudor Popescu, primele declarații despre „retragerea lui Messi” și transferul la Inter Miami: „N-avea destui?”
Foto: Hepta.ro / Zuma Press / Rich Graessle

Cristian Tudor Popescu a comentat decizia lui Leo Messi de a se transfera la Inter Miami, spunând că ar fi fost mai potrivit pentru argentinian „să se retragă de tot”.

Contractul lui Leo Messi cu PSG se încheie în această vară, iar septuplul câștigător al Balonului de Aur a decis să meargă la Inter Miami, după luni întregi în care s-a speculat că ar putea să revină la Barcelona sau chiar să meargă la Al-Hilal în campionatul Arabiei Saudite, acolo unde evoluează și fostul său rival din La Liga, Cristiano Ronaldo.

Ce a spus Cristian Tudor Popescu despre decizia lui Leo Messi de a merge la Inter Miami

Gazetarul spune că a fost „întristat” de vestea că superstarul argentinian va merge să joace la Inter Miami.

„Retragerea lui Messi

Messi la Inter… La Inter Miami, nu la Inter Milano. O veste care m-a întristat. Țin cu Messi, mi-am exprimat nu o dată admirația pentru el: lăsându-l de-o parte pe Johan Cruyff, Federerul meu din fotbal, Leo Messi e GOAT.

Acum însă, n-o să-l mai văd în marile meciuri ale Europei. N-o să mă mai pot bucura de bijuteriile tehnico-tactice pe care continuă să le producă, chiar și în condițiile ostile de la PSG, unde a fost cel mai bun pasator de gol din campionatul francez. Dacă s-ar fi întors să joace în Argentina, n-aș fi avut nimic de zis. Dar se duce în America de Nord, într-un campionat de soccer, prea puțin cunoscut și modest ca valoare. Dar plin de bani, căci aceasta e singura explicație pentru alegerea lui Messi.

Și mă întreb și eu: n-avea destui? N-ar fi putut să-și găsească o echipă europeană într-un campionat puternic, rămânând în prim-planul fotbalului?

Uite că nu. Pentru mine, Inter Miami înseamnă o bănoasă retragere deghizată a lui Messi. Și decât așa, mai cinstit față de moștenirea pe care o lasă fotbalului, era să se retragă de tot”, a scris Cristian Tudor Popescu, luni, pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe