Cristi Tănase nu vrea la Steaua: "Mă voi întoarce la echipa mea de club"

Publicat: 21 06. 2016, 15:58
Foto: sivasspor.org.tr

Cu toate că echipa la care evoluează a retrogradat în liga a doua, Cristi Tănase nu dorește să părăsescă campionatul Turciei. Jucătorul în vârstăde 29 ani a declarat că dorește să continuie la Sivasspor, acestaexcluzând din start o revenire la Steaua.

"Mă voi întoarce la echipa mea de club. Încă nu se pune problema unei reveniri la Steaua, deşi rămân atașat de culorile roș-albastre. Îmi doresc din suflet ca Steaua să ia campionatul și cred că are prima șansă. Poate va ajunge și în Champions League", a declarat Tănase, pentru gsp.ro.

Legat de evoluția României la EURO 2016, jucătorul lui Sivasspor și-a exprimat regretul față de modul în care s-au desfășurat lucrurile.

"Îmi pare rău de România la Euro. Sunt multe de spus, dar să nu mai răsucim cuțitul în rană. Succes la preliminariile Cupei Mondiale", a spus Cristi Tănase.

După 6 sezoane petrecute în tricoul roș-albastru, Cristi Tănase a semnat cu echipa chinezească Tianjin Teda. După un scurt timp petrecut în Asia, Tănase a ajuns la Sivasspor.

Deși a jucat de 14 ori în campionatul Turciei, acesta nu a reușit să marcheze. Mai mult, echipa la care evoluează a terminat pe locul 16 și a retrogradat.