Cristi Borcea și Florin Talpan, contre în direct: „FCSB a fost continuatoarea Stelei” / „FCSB trebuia retrogradată, trebuia exclusă din campionat!”

Cristi Borcea și Florin Talpan, contre în direct: „FCSB a fost continuatoarea Stelei” / „FCSB trebuia retrogradată, trebuia exclusă din campionat!”
Foto simbol: Pixabay

Cristi Borcea, fost acționar la Dinamo, s-a contrat în direct cu Florin Talpan, juristul lui CSA Steaua, și susține că FCSB este „continuatoarea Stelei”. În schimb, oficialul din Ghencea s-a arătat de părere că echipa lui Gigi Becali ar fi trebui „exclusă” din prima ligă, transmite GSP.ro.

Cristi Borcea și Florin Talpan s-au contrat în direct pe conflictul dintre CSA Steaua și FCSB

În centrul dialogului a fost posibila schimbare de lege care i-ar permite lui CSA Steaua, ocupanta locului secund în Liga 2, să promoveze pe prima scenă. Cristi Borcea, fin an lui Gigi Becali, a apărat echipa nașului său și s-a arătat de părere că nu există „pârghia legală” care să permită promovarea clubului Armatei încă din acest an.

De partea cealaltă, Florin Talpan l-a contrazis și i-a spus că Steaua va putea să promoveze „dacă intră legea acum în vigoare”.

„Dacă dumneavoastră faceți să se întâmple așa ceva, eu zic că vom avea repercusiuni de la UEFA”, a fost reacția lui Cristi Borcea.

„Domnul Borcea, dar în 2018, când Instanţa a decis ca echipa lui Becali să îşi schimbe denumirea, de ce cei din Comitetul Executiv şi Federaţia nu au pus în executare acea hotărâre a Instanţei? Practic, FCSB trebuia să fie retrogradată! De ce nu s-a întâmplat lucrul acesta?”, i-a răspuns Florin Talpan.

„Nu avea cum să fie retrogradată pentru că pentru că FCSB, s-a spus foarte clar, a fost continuatoarea Stelei!”, a replicat Cristi Borcea.

Florin Talpan susține că nu există o hotărâre de instanță care să afirme că FCSB ar fi continuatoarea Stelei.

„În momentul în care și-a schimbat denumirea, FCSB trebuia retrogradată. Trebuia exclusă din campionat! Eu am să cer Federației Române de Fotbal să îmi spună data la care FCSB a solicitat această schimbare de denumire. Dacă a făcut-o în timpul campionatului, trebuia să fie exclusă din campionat și să înceapă campionatul din Liga a 4-a! Și lucrul acesta se va întâmpla. O să vedeți! Eu am să lupt în continuare cu FCSB”, a mai spus juristul lui CSA Steaua.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:54 - Rezultate loto, 15 septembrie. A fost câștigat marele premiu la Joker
23:36 - Focuri de armă în apropierea lui Donald Trump, la două luni de la tentativa de asasinat din Pennsylvania. Republicanul este în siguranță, spune echipa de campanie
23:09 - Ștefan Pălărie: Avem nevoie de un Președinte al poporului. Elena Lasconi nu este un om din sistem cum sunt ceilalți candidați / E singurul candidat care nu va desemna un premier PSD (VIDEO)
22:56 - Gabriel Zetea: Cele mai importante sunt alegerile parlamentare / Cel mai potrivit pentru Palatul Cotroceni este Marcel Ciolacu (VIDEO)
22:35 - A murit Valentin Samungi, fost campion mondial cu naționala României
22:25 - Alina Gorghiu: La nivel de performanță economică, în mandatul premierului Nicolae Ciucă s-a stat mult mai bine decât în cel al lui Marcel Ciolacu / Temele economice, esențiale pentru PNL (VIDEO)
21:59 - Alina Gorghiu: Nu e sănătos să lăsăm PSD să aibă toată puterea. Sănătos este să lăsăm un Președinte de dreapta, care știe ce înseamnă instituțiile europene, care are o carieră temeinică, un om foarte echilibrat (VIDEO)
21:34 - Raed Arafat: Am făcut o manevră de forțe mai ales către Vaslui și Iași. Toată lumea este în alertă / O evaluare realistă a pagubelor, doar după ce se retrage apa. Ar putea face parte dintr-o solicitare de finanțare din partea Comisiei Europene (VIDEO)
21:20 - Alina Gorghiu, despre inundații: Este un moment de solidaritate, un moment în care trebuie să ajutăm. După ce trece impactul crizei climatice, va trebui să vedem unde a fost problema de-a lungul timpului (VIDEO)
20:55 - Radu Țincu, după lansarea cărții „Învinge dependența”: Depedența nu vizează doar drogurile. Ea se poate instala și în raport cu un obicei (VIDEO)