Cristi Borcea se retrage de la Dinamo: „Gata, s-a umplut paharul!”

Publicat: 09 01. 2012, 11:41
Foto: dcnews.ro

După ce a anunțat că vine val vârtej în țară să dea de pământ cu Steaua lui Gigi Becali, Borcea s-a sucit. Spune că nu mai vrea să aibă de-a face cu Dinamo și că vine să vândă tot și să se mute definitiv peste Ocean.

„Sâmbătă vreau să vin în țară și sunt decis să mă retrag din acționariatul lui Dinamo. Gata, plec! Trebuie să mi se dea toţi banii investiţi, normal, după care plec. Cu domnul Badea voi cădea de acord fără probleme. Gata, s-a umplut paharul! Eu vreau să mă liniştesc, aşa că închei conturile. Săvulescu a învăţat prea repede, să arate ce ştie acum!, a declarat Borcea pentru GSP.

Borcea i s-a spovedit și nașului Becali, care a dat din casă.

„Știți de ce stă la Miami? Lui nu-i place să se certe. Lui îi place liniștea… El mi-a zis că l-au scos pe el corupt și Dinamo e cea mai furată echipă din România. Spune că nu vrea sa mai stea în mizeria din România”, a mai spus Becali.

Șeful lui Dinamo e la cuțite cu Săvulescu, pe care îl scoate vinovat de ultima umilință din partea Stelei, care i l-a suflat lui Dinamo pe Pârvulescu. Gigi spune că nici cu șeful Badea, finul nu se mai are bine. De la Milano, unde a stat de Sărbatori, Săvulescu a spus ca lui Borcea i s-a facut frica rău de tot de DNA, de asta nu mai vrea să vină în țară.

„Am înțeles că suferă de o boală gravă și de asta stă la Miami. Se va întoarce după ce boala se va prescrie”, a spus presșdintele delegat al alb roșilor.