CORONAVIRUS | CSA Steaua anunță că încă zece jucători au fost testați pozitiv pentru COVID-19

CORONAVIRUS | CSA Steaua anunță că încă zece jucători au fost testați pozitiv pentru COVID-19
Foto: pixabay.com

CSA Steaua a anunțat că încă zece jucători au fost testați pozitiv peentru infecția cu noul coronavirus. Astfel, numărul total al cazurilor de COVID-19 de la Clubul Sportiv al Armatei a ajuns la 20.

Alți zece fotbaliști de la CSA Steaua, infectați cu coronavirus

”Steaua București anunță că, în urma testelor efectuate înaintea partidei de fotbal cu SC FC Voluntari SA 2, contând pentru etapa a cincea a Ligii a 3-a, au fost depistați pozitiv cu COVID-19 încă zece jucători. Toți fotbaliștii infectați au fost izolați conform reglementărilor aflate în vigoare și vor reveni la antrenamente după efectuarea unui nou set de teste. Steaua București este liderul seriei a patra, cu 12 puncte și golaveraj 14-4”, se arată într-un anunț publicat pe site-ul CSA Steaua.

Reprezentanții clubului au anunțat pe 2 octombrie, înainte de meciul cu Dinamo 2, că nouă jucători şi un membru din staff-ul tehnic au fost depistați ca fiind infectați cu SARS-CoV-2.

Un membru din staff-ul auxiliar al naționalei de fotbal a României, diagnosticat cu COVID-19

În ultimele zile mai multe cazuri de coronavirus au fost depistate în rândul fotbaliștilor.

Clubul de fotbalViitorul Pandurii Târgu Jiu, care activează în Liga 2, a anunțat, luni, că șase persoane din cadrul echipei au fost confirmate cu noul coronavirus. Printre aceastea se numără atacantul Vlad Șerbănescu, mijlocașii Marius Cioiu și Darius Buia, precum și antrenorul Dorin Hîrșu, și jucătorii Pungan și Enache.

De asemenea, marți Federația Română de Fotbal a anunțat că un membru din staff-ul auxiliar al echipei naționale a României a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Cazul de infectare a fost descoperit în urma testării impuse de UEFA, prin care „tricolorii” au trecut marți. De asemenea, anunțul a venit chiar înainte de meciul decisiv pentru calificarea la EURO, selecționata antrenată de Mirel Rădoi urmând să joace, joi seară, de la 21:45,în compania primei reprezentative a Islandei, în semifinala pentru calificarea la turneul final din 2021.

Record de îmbolnăviri în România: Aproape 3.000 de cazuri de coronavirus în 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, miercuri, 2.958 de cazuri noi de COVID-19 depistate în România. E un record negativ înregistrat de țara noastră de la începutul epidemiei de coronavirus. Un nou record negativ a fost consemnat și în ceea ce privește numărul de decese legate de această boală infecțioasă pe un interval de 24 de ore, 82, dar și la la nivelul pacienților internați în secțiile de Terapie Intensivă din țară, 612. Retestarea a scos la iveală 553 persoane pozitive. Nu în ultimul rând, autoritățile au precizat că de la izbucnirea crizei sanitare au fost confirmate 142.570de îmbolnăviri, iar 111.564 de pacienți au fost declarați vindecați.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)
17:58 - Anchetă în Iași după apelul suspect pe care l-a efectuat un copil de 13 ani la 112
17:56 - Tragedie la Gura Humorului. Un bărbat a murit, iar un altul se află în stare grav. Cum s-a petrecut accidentul