Copiii lui Cristiano Ronaldo, refuzați de o școală exclusivistă din Portugalia. De ce s-au revoltat părinții celorlalți elevi

Copiii lui Cristiano Ronaldo, refuzați de o școală exclusivistă din Portugalia. De ce s-au revoltat părinții celorlalți elevi
Cristiano Ronaldo. Sursa foto: Hepta - Bestimage / BRUNO BEBERT

Cristiano Ronaldo (39 de ani) și partenera sa, Georgina Rodriguez (30 de ani), n-au reușit să-și înscrie gemenii la St. Julian’s College, cea mai prestigioasă școală din Portugalia. Conducerea unității de învățământ și părinții celorlalți copii se tem pentru securitatea și intimitatea lor, dat fiind că școala sigur va fi asaltată de o armată de ziariști și de fani ai fotbalistului.

Copiii lui Cristiano Ronaldo, refuzați de o școală exclusivistă

Ronaldo și partenera sa au vrut să-i înscrie pe Mateo și Eva Maria (6 ani și 3 luni) la St. Julian’s College, dar conducerea școlii și părinții celorlalți elevi s-au speriat de faima fotbalistului și de haosul pe care l-ar genera prezența celor doi copii ai săi.

Potrivit postului lusitan de televiziune V+FAMA, citat de GSP, „piedicile puse de familiile elevilor, în general oameni foarte bogați și atenți la siguranța copiilor lor, au constrâns colegiul să nici nu ia în discuție cererea de înscriere depusă de Cristiano și de Georgina. I-au amenințat chiar pe șefii acesteia că își vor retrage progeniturile dacă vor aproba venirea lui Mateo și a Evei Maria Ronaldo!”.

„Nu este admisibil ca școala să permită crearea unei situații de netolerat, în care presa și, probabil, și fani ai căpitanului naționalei portugheze să ia cu asalt porțile St. Julian’ College, atrași de faima noilor elevi”, a dezvăluit cotidianul O Jogo.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`