Concluzia americanilor în cazul de dopaj al Simonei Halep! Ce spun aceștia înainte de verdictul TAS

Publicat: 26 01. 2024, 16:20
Actualizat: 02 02. 2024, 10:22
Simona Halep. Sursa foto: Hepta - DPA Images / Marijan Murat

Simona Halep, în continuare suspendată din tenis după ce a fost depistată pozitiv la Roxadustat, la US Open 2022, se pregătește pentru unul dintre cele mai importante momente din cazul său de dopaj, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS). Presa din SUA a scris recent despre situația sportivei noastre.

Aflându-se în poate cea mai grea perioadă a vieții sale, Simona Halep încearcă să treacă peste momentele acestea tot prin tenis, având în vedere că se antrenează zilnic la Dubai.

Concluzia americanilor în privința cazului Simonei Halep

În perioada 7-9 februarie, sportiva noastră va merge la TAS, după ce a făcut apel împotriva suspendării de patru ani dictată de Tribunalul Sport Resolutions de la Londra.

Americanii scriu că Simona Halep rezistă acestor momente cu brio, chiar dacă sportiva nu a mai jucat niciun meci oficial de la US Open 2022.

Halep dă dovadă de rezistență, trece prin iad și merge pe apă pentru a reveni. Postează adesea videoclipuri scurte pe conturile ei de socializare care arată antrenamentele ei din sală sau de pe teren”, scriu jurnaliștii de la Tennis World USA.

Acum, Simona Halep este ajutată cu pregătirea fizică de Sabin Topală și Yutaka Nakamura, după ce a rupt contractul cu Academia Mouratoglou, scrie prosport.ro.

Simona Halep, din nou pe teren într-un turneu demonstrativ

Sportiva noastră va reveni pe teren sâmbătă, 15 iunie, la Cluj-Napoca, pentru un demonstrativ în cadrul Sports Festival 2024. Deși este suspendată din tenis, sportiva va juca în compania lui Andre Agassi, Steffi Graf și Andrei Pavel.

„Am trăit momente speciale la Cluj, pe acel teren minunat amenajat în cadrul Sports Festival. Abia aștept să mă reîntorc și să joc acolo, alături de Andre Agassi și Steffi Graf”, a declarat Simona Halep.

Anul acesta, la Sports Festival, pe 15 iunie, Andre Agassi, Steffi Graf, Simona Halep și eu ne vom întâlni la Cluj și o să fie o zi minunată. Abia aștept să-i revăd, mai ales pe Andre cu care am o istorie… am jucat împreună de șapte ori, l-am învins o dată. Sunt niște omeni nemaipomenți. Ne vedem acoloa declarat Andrei Pavel.