Circa 2.900 de suporteri ungari vor veni la București, pentru meciul de vineri

Circa 2.900 de suporteri ungari vor veni la București, pentru meciul de vineri
Foto: 9am.ro

Circa 2.900 de suporteri unguri vor veni, vineri, la București, pentru meciul cu România, din preliminariile Cupei Mondiale 2014.

Organizatorii partidei au anunțat că au pus în vânzare la dispoziția fanilor români 48.400 de bilete.

Diferența de 2.100 de tichete, din cele 5.000 puse la dispoziție federației maghiare de către FRF, care nu au fost achiziționate de suporterii unguri, vor fi puse în vânzare la București.
Peste 1.000 de jandarmi vor asigura siguranța spectatorilor, transmite Mediafax.

„Am avut o întâlnire cu omologii noştri din Ungaria. Ne vom bucura de prezenţa a trei colegi unguri, cu care vom colabora pe parcursul derulării evenimentului. Noi vom asigura transportul suporterilor maghiari. Porţile stadionului se vor deschide la ora 18.00, cu trei ore înainte de începerea meciului. Vom participa cu peste 1.000 de jandarmi, peste 1.000 de stewarzi şi 800 de poliţişti de la toate structurile”, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, colonelul Viorel Dascălu, şeful Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Programul metroului și al mijloacelor de transport RATB din zona Arenei Naționale va fi extins vineri seară, cu această ocazie.

De asemenea, Primăria Capitalei va organiza un „fan-zone” pentru suporterii oaspeţilor.

Naţionala României va întâlni Ungaria la 6 septembrie şi Turcia la 10 septembrie, ambele întâlniri urmând să aibă loc pe Arena Naţională, de la ora 21.00, în preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`