Ciprian Tătărușanu se retrage din fotbal, „cel mai frumos sport din lume”: „Ți-am dat totul”

Ciprian Tătărușanu se retrage din fotbal, „cel mai frumos sport din lume”: „Ți-am dat totul”
Foto: Hepta.ro / Zuma Press / Lisa Guglielmi

Ciprian Tătărușanu și-a anunțat retragerea din fotbal, miercuri, la vârsta de 38 de ani, printr-un mesaj postat pe rețelele sociale.

Mesajul de retragere

Fostul portar al echipei naționale spune că a pus mereu fotbalul „pe primul loc”.

„Fotbal, cel mai frumos sport din lume, pe care am fost binecuvântat și onorat să îl practic! Ți-am dat totul din primele zile și până acum, te-am pus mereu pe primul loc iar tu m-ai răsplătit pe măsură. Îți mulțumesc pentru momentele frumoase, dar mai ales pentru cele grele. Ele m-au făcut omul care sunt azi! Și pentru toți suporterii, antrenorii, coechipierii, adversarii, conducătorii, arbitrii și jurnaliștii cu care m-am intersectat în acest parcurs. Am încercat să îi tratez cu respect și sper că am reușit. Celor ce vor veni de-acum înainte, le urez mult succes!  Am început acum 30 de ani iar astăzi mă opresc. Mulțumesc pentru tot!”, afirmă Tătărușanu.

Ciprian Tătărușanu se retrăsese de la națională în noiembrie 2020

Fost portar la echipe ca Milan, Fiorentina și FCSB, Ciprian Tăturașnu a adunat 74 de selecții pentru prima reprezentativă a României.

Goalkeeper-ul s-a retras de la națională în noiembrie 2020, după o remiză înregistrată în Irlanda de Nord în Liga Națiunilor, scor 1-1.

În stagiunea trecută, Tătărușanu a jucat la Abha, cu care a retrogradat în a doua divizie din Arabia Saudită.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:16 - Mircea Geoană: Salut vestea că o tânără precum Roxana Mînzatu va avea o poziție de vicepreședinte al Comisiei Europene. Totuși, România merita un portofoliu cu mai multă greutate
19:02 - Peste 600 de apeluri la 112 au fost semnalate în ultimele patru luni privind prezența urșilor în Prahova. În ce zone au fost observate cel mai mult animalele sălbatice
18:56 - Nicușor Dan, declarații la un șantier „ilegal” din București: Traficul e generat de sute de investiții nelegale deja finalizate. Altele sunt în curs și instituțiile statului nu fac nimic. Privatul a făcut profitul (VIDEO)
18:46 - Haos în Beirut. Cel puțin 8 morți și mii de răniți, printre care numeroși membri ai Hezbollah, după ce le-au explodat pagerele. Și ambasadorul Iranului la Beirut a fost rănit (VIDEO)
18:33 - Care a fost cea mai populară stațiune montană din România, pe vremea Comunismului? Era destinația favorită a soților Ceaușescu
18:18 - Proiect PNL: Românii cu pensii sub 3.000 de lei vor primi gratuit adeverințele necesare la noua recalculare. Fenechiu: Am cerut procedură de urgență pentru adoptarea legii (VIDEO)
18:06 - Ce români vor beneficia de bani de la stat pentru încălzirea pe timpul iernii? Premierul Marcel Ciolacu a explicat: „Ne asigurăm că un număr cât mai mare de pensionari pot primi în continuare sprijinul”
17:57 - Reacția unui cunoscut vlogger român, după ce a mers în mai multe magazine din Ucraina și a văzut cum sunt prețurile: “Cam aceasta este situația” (VIDEO)
17:55 - Femeie în stop cardiorespirator după un accident între un autobuz și un autoturism în Suceava. Au fost răniți și doi copii
17:40 - Câți ani ar putea să stea după gratii individul care a dat foc unei clădiri de la Palatul Parlamentului. Ce a declarat Poliția