Cine este Steaua, CSA sau FCSB. Antrenorul lui Dinamo, declarații despre problemele rivalelor înaintea derby-ului din Liga 2

Publicat: 11 04. 2023, 08:55
Antrenorul lui Dinamo București, Ovidiu Burcă. Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dinamo București se pregătește pentru derby-ul cu CSA Steaua din play-off-ul eșalonului secund, iar antrenorul Ovidiu Burcă a vorbit despre problemele de identitate cu care se confruntă rivala din Ghencea și cealaltă echipă care revendică palmaresul „roș-albaștrilor”, FCSB.

Ce a spus antrenorul lui Dinamo despre conflictul de identitate dintre CSA Steaua și FCSB

Antrenorul „câinilor” a evitat să dea un verdict tranșant în privința conflictului de identitate de la Steaua, potrivit Digisport.ro.

„Nu e problema noastră să emitem astfel de afirmații, cine este Steaua, cum e, se judecă oamenii, e un proces în justiție. Mi-e greu să spun, continuatoarea de drept sportiv este în prima ligă, cei de la CSA au venit cu palmaresul, e o situație complicată, cum mai sunt pe la noi.

Nu aș vrea să intru în aceste discuții. Jucăm cu unii din frați, dacă ei se ceartă, e problema lor, pleacă de la aceleași origini. Probabil că meciul retur cu CSA se va juca pe Arena Națională”, a declarat Ovidiu Burcă, într-o conferință de presă.

CSA Steaua București și Dinamo se vor întâlni pe 18 aprilie, pe Stadionul Ghencea, în etapa a 4-a a play-off-ului din Liga 2. „Câinii” sunt pe locul 4, la doar un punct de podium, în timp ce „militarii” au cinci puncte peste rivalii lor și sunt pe 2, cu mențiunea că ei își vor juca meciul din această etapă abia marți, 11 aprilie, cu Poli Iași, astfel că diferența de puncte ar putea deveni și mai mare înaintea duelului direct.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2:

  1. Poli Iași – 44 de puncte (2 meciuri de play-off jucate)
  2. CSA Steaua – 43 de puncte (2)
  3. Oțelul Galați – 39 de puncte (3)
  4. Dinamo – 38 de puncte (3)
  5. Gloria Buzău – 34 de puncte (3)
  6. Unirea Dej – 33 de puncte (3)