Cine este soția lui Nicolae Stanciu, căpitanul naționalei și primul marcator al victoriei cu Ucraina. La meciul de la Munchen a fost prezentă și Andreea (FOTO)

Cine este soția lui Nicolae Stanciu, căpitanul naționalei și primul marcator al victoriei cu Ucraina. La meciul de la Munchen a fost prezentă și Andreea (FOTO)
Sursa foto: captură video Facebook / Echipa națională de fotbal a României

Nicolae Stanciu, căpitanul echipei naționale, a dat primul gol al victoriei cu Ucraina de la EURO 2024 și a fost unul dintre cei mai importanți jucători de pe teren. Dacă din punct de vedere fotbalistic este cunoscut de o țară întreagă, mijlocașul este destul de discret când vine vorba despre viața sa privată.

Nicolae și Andreea Stanciu s-au căsătorit acum cinci ani

Nicolae Stanciu este căsătorit cu o tânără pe nume Andreea, potrivit Click! Cei doi au făcut cununia în urmă cu cinci ani și au împreună două fetițe. Prima dintre ele, în vârstă de 4 ani, s-a născut la Praga. Cealaltă are 2 anișori și s-a născut în perioada în care fotbalistul juca pentru clubul chinez Wuhan.

Apropiații îl descriu pe Nicolae Stanciu drept un bărbat familist, care se implică extrem de mult în creșterea celor două fetițe.

Ce a spus selecționerul Ucrainei despre Nicolae Stanciu

Selecționerul Ucrainei, Serghei Rebrov, vorbise la superlativ despre Nicolae Stanciu.

„Unii zic că România nu e o echipă puternică, dar ei au jucat bine în meciurile din preliminarii. Nicolae Stanciu cred că e cel mai periculos. Îmi place mult de el, dar ei sunt o echipă. Românii au jucători tineri, foarte buni, care pot decide un meci”, a declarat Rebrov.

La meciul dintre România și Ucraina a asistat și Andreea Stanciu, care a postat pe rețelele sociale o fotografie de la Allianz Arena, stadionul care a găzduit partida.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`