Cine este soția lui Edi Iordănescu, fostul fotomodel cu care s-a căsătorit în secret după despărțirea de Delia (FOTO)

Publicat: 23 11. 2023, 11:51
Actualizat: 23 11. 2023, 11:53
Edi Iordănescu, selecționerul echipei naționale de fotbal. Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Edi Iordănescu, selecționerul care ne-a dus la primul turneu final după o pauză de opt ani, este omul momentului din punct de vedere sportiv, dar este foarte discret în ceea ce privește viața personală, după cum remarcă GSP.ro.

Cu Iordănescu Jr. la cârmă, România s-a calificat la EURO 2024 de pe prima poziție a Grupei I, terminând preliminariile fără să piardă vreun meci. Naționala noastră va fi în urna a doua la tragerea la sorți pentru grupele turneului final din Germania.

Cine este soția lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu (46 de ani) este căsătorit cu fostul fotomodel Arabella Kapitany (36 de ani). Cei doi au împreună doi băieți.

„Ne-am cununat religios în secret, dar bineînţeles că familiile noastre au ştiut. Ne cunoşteam de patru-cinci ani, dar împreună suntem de vreo trei ani”, spunea Edi Iordănescu în 2010.

Arabella Kapitany, originară din Satu Mare, este absolventă a Facultății de Medicină.

În perioada 2005-2006, înainte de relația cu actuala soție, Edi Iordănescu s-a iubit cu Delia Matache.

„Din partea mea, niciodată nu s-a pus în discuție să ne căsătorim. Nu aș putea să mă însor cu o femeie care are asemenea program și să nu apuc să o văd mai deloc. Mă gândeam cum ar fi stat lucrurile peste câțiva ani dacă rămâneam împreună. Ea se implica foarte mult în ceea ce făcea, încât abia ajungeam să ne vedem”, povestea Edi Iordănescu.