CFR Cluj a umilit-o pe Farul și evită barajul pentru Europa. S-a marcat de cinci ori și în duelul dintre Craiova și Sepsi

CFR Cluj a umilit-o pe Farul și evită barajul pentru Europa. S-a marcat de cinci ori și în duelul dintre Craiova și Sepsi
Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

CFR Cluj a învins-o cu 5-1 pe Farul Constanța, sâmbătă, în Gruia, și a terminat play-off-ul Superligii pe poziția a 2-a, loc care îi asigură prezența în preliminariile Conference League.

CFR Cluj a umilit-o pe Farul, scor 5-1

Pentru echipa lui Dan Petrescu au marcat Deac (penalty, 8`), Tachtsidis (16`), Muhar (38`), Birligea (38`) și Otele (87`).

Unicul gol al formației lui Gică Hagi a fost înscris de Cristi Ganea (66`).

Astfel, CFR Cluj a terminat campionatul pe locul 2 și va juca în preliminariile Conference League. În schimb, Farul Constanța s-a clasat pe 3 și nu va participa în ediția viitoare a cupelor europene.

Cinci goluri în duelul dintre Craiova și Sepsi

Universitatea Craiova a reușit să o învingă pe Sepsi Sfântu Gheorghe cu 3-2, sâmbătă seară, pe Stadionul „Ion Oblemenco”, cu toate că scorul a fost deschis de covăsneni.

Pentru gazde au punctat Bana (46`), Koljic (52`) și Andrei Ivan (79`), în timp ce golurile oaspeților au fost înscrise de Ștefănescu (21`) și Debeljuh (66`).

Craiova termină sezonul pe locul 3 și va trebui să joace un baraj pentru a merge în preliminariile Conference. În acest baraj o va înfrunta pe câștigătoarea duelului dintre Oțelul Galați și U Cluj, echipe din play-out.

Sepsi s-a clasat pe poziția a 5-a a play-off-ului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)
17:58 - Anchetă în Iași după apelul suspect pe care l-a efectuat un copil de 13 ani la 112
17:56 - Tragedie la Gura Humorului. Un bărbat a murit, iar un altul se află în stare grav. Cum s-a petrecut accidentul