Cel mai urât cadou de ziua ei. Simona Halep se accidentează din nou pe tărâm asiatic, iar finalul de an e pus sub semnul întrebării (VIDEO)

Publicat: 25 09. 2019, 08:47

Simona Halep, a șasea tenismenă a lumii, s-a retras din turneul de la WTA Wuhan, în partida cu Elena Rybakina, contând pentru faza optimilor de finală. Este al doilea an la rând când românca se accidentează în Asia, după episodul de la Beijing din 2018.

Jucătoarea noastră nu a părut în apele ei încă din startul meciului, fiind vizibil incomodată în momentele în care încerca să servească. Deși Simona a condus cu 4-2, Rybakina a câștigat următoarele 3 game-uri, moment în care Halep a cerut intervenția fizioterapeutului, scrie gsp.ro.

Acuzând dureri în zona lombară, dubla-câștigătoare de Mare Șlem a decis să abandoneze. Așadar, este al doilea an la rând când are probleme la spate în Asia, în condițiile în care în 2018 pățea același lucru la Beijing. Totuși, la acea vreme, constănțeanca hotăra să forțeze și să participe și la Turneul Campioanelor, de unde se retrăgea totuși fără să joace vreo partidă.

Simona Halep primește, astfel, o veste tristă foarte aproape de ziua ei. În 27 septembrie, cea mai importantă tenismenă din istoria României va împlini 28 de ani.