Ce spune Radu Drăgușin după ce România a fost învinsă de Olanda. „Ieşim cu capul sus”

Publicat: 02 07. 2024, 22:15
Sursa foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Radu Drăgușin a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști români din timpul meciului dintre Olanda și România, iar cea din urmă a fost învinsă cu un scor de 3-0.

Ce spune Radu Drăgușin despre performanța tricolorilor

Totuși, fundașul Drăgușin crede că de pe urma acestei experiențe a avut doar de învățat și tot ce pot face acum este să iasă cu capul sus, informează observatornews.

„Sunt convins că am lăsat tot ce am avut mai bun pe teren! Din păcate Olanda s-a dovedit echipa mai bună, mai concretă, care a dominat jocul. O echipă a Olandei care poate câştiga cu uşurinţă acest campionat european. Ieşim cu capul sus, conştienţi că putem mai mult. A fost o experienţă de la care am doar de învăţat, pe care o să o port toată viaţa în inimă. Asta şi datorită atmosferei şi afecţiunii pe care am simţit-o zilele acestea din partea publicului. Aprecierea pe care publicul ne-a arătat-o este de nedescris. Vreau să le mulţumesc din tot sufletul. Tot ce am făcut, am făcut şi pentru ei. Se putea mai mult, pentru că întotdeauna trebuie să vrei să faci mai mult, sa nu te obişnuieşti cu automulţumirea”, a declarat Radu Drăguşin.

Echipa „Generației de Suflet” s-a oprit la optimi după ce, marți seara, a fost învinsă pe stadionul din Munchen de către Olanda la Euro 2024. Tricolorii au reușit să se califice în optimi după ce au câștigat grupa E.