Ce presupune examenul auto din Ucraina, pe care l-ar fi obținut Florinel Coman

Ce presupune examenul auto din Ucraina, pe care l-ar fi obținut Florinel Coman

Părerile sunt împărțite în cazul lui Florinel Coman, prins cu 165 de kilometri pe oră pe A2, cu un permis de conducere suspect, „de Ucraina”. De ce ar fi ales „Mbappe” să dea examenul la vecini? Până la o explicație oficială, putem presupune și analiza structura acestui examen auto, din Ucraina.

În primul rând, pentru a obține permisul de conducere în Ucraina, Florinel Coman ar fi trebuit să aibă permis de ședere. Acesta se obține pentru cetățenii străini doar dacă aceștia desfășoară activități profesionale sau studiază în țara respectivă.

Ce presupune examenul auto în Ucraina. Partea teoretică + partea practică

La fel cum este și în România, examenul auto cuprinde partea teoretică și cea practică. Cea teoretică presupune 20 de întrebări, care trebuie rezolvate în 20 de minute, pe computer. Proba teoretică poate fi efectuată până când candidatul trece mai departe, cu minimum 18/20, dar proba practică poate fi dată de maximum trei ori.

Testul, prevăzut în proba teoretică, poate fi efectuat atât în limba ucraineană, cât și în engleză. În Ucraina, școala de șoferi durează în jur de două luni de zile.

Permisul lui Florinel Coman îi permitea jucătorului să conducă vehicule din categoria A, B și BE – cu remorcă, informează ProSport. Patronul de la FCSB nu-și face griji pentru jucătorul său, pe care nu-l va lăsa la greu.

„În cel mai rău caz, el va primi cu suspendare. Nu este vreun infractor și nu este recidivist. Am văzut că s-a făcut atâta tam-tam după acest caz, dar unii văd că spun că nu a avut niciun fel de act la el.

Te doare mintea de ce prostii pot să debiteze unii. Stați liniștiți că Florinel este bine și nu îl lasă la greu Gigi Becali”, a declarat Becali, potrivit sursei citate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`