Ce părere au Israelienii despre România, după meciul de pe Arena Națională / Antrenorul echipei: „Suntem mai buni ca ei!”

Publicat: 12 09. 2023, 11:59
Fotbalistii romani la o fotografie de grup realizata inaintea meciului de fotbal dintre Romania si Israel, din cadrul preliminariilor Campionatului European 2024, desfasurat pe Arena Nationala, sambata 9 septembrie 2023. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Meciul dintre România – Israel s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, sâmbătă, 9 septembrie, în etapa a 5-a a preliminariilor Euro 2024.

După primele 45 de minute din meci, România a intrat cu avantaj la cabine, scorul fiind 1-0 pe tabelă.

În cea de-a doua parte a meciului, naționala pregătită de Iordănescu a fost surclasată, jocul încheindu-se la egalitate.

Ce a spus antrenorul Israelului în vestiare

În partea a doua a meciului, israelienii au avut parte de un succes răsunător, având mai multe ocazii și înscriind. Selecționerul Israelului și-a încurajat jucătorii insistând că Israel este mai bună decât România.

„Suntem mai buni ca ei și țineți minte ce s-a întâmplat cu Albania. Acel meci a fost mai greu și, în final, l-am câștigat. Suntem în stare de orice!

Fraților, hai să fim puternici, suntem mai buni ca ei!”, a spus Alon Hazan în pauza meciului România-Israel, potrivit Adevărul.

Marți, 12 septembrie, România va juca împotriva Kosovo, tot pe Arena Națională, începând cu orele 21.45.

Programul României până la finalul campaniei:

  • Belarus – România (12 octombrie, ora 21.45, Budapesta);
  • România – Andorra (15 octombrie, ora 21.45);
  • Israel – România (18 noiembrie, ora 21.45);
  • România – Elveția (21 noiembrie, ora 21.45).