Ce le-a sfătuit Larisa Iordache pe Ana Bărbosu și Sabrina Voinea, după Jocurile Olimpice de la Paris: „Să-și găsească echilibrul emoțional”

Ce le-a sfătuit Larisa Iordache pe Ana Bărbosu și Sabrina Voinea, după Jocurile Olimpice de la Paris: „Să-și găsească echilibrul emoțional”
Foto: Instagram/Larisa Iordache.

Larisa Iordache, în vârstă de 28 de ani, a venit cu câteva sfaturi pentru Ana Bărbosu și Sabrina Voinea, deși nu mai cochetează cu sportul de performanță. Cu toate acestea, Iordache a câștigat medalia de bronz la JO 2012 și alte 20 de medalii europene și mondiale, dintre care șapte de aur.

Larisa Iordache, sfaturi pentru Ana Bărbosu și Sabrina Voinea, după JO 2024

Invitată în cadrul unui podcast, Larisa Iordache a ținut să vorbească despre cel mai controversat subiect de la Jocurile Olimpice de anul acesta, în special în ceea ce le privește pe cele două românce ale noastre.

După ce medialia de bronz i-a fost acordată lui Jordan Chiles, iar apoi a ajuns la Ana Maria Bărbosu, Larisa Iordache a venit cu câteva sfaturi pentru românca noastră. Fosta sportivă a vorbit și despre situația Sabrinei Voinea, care a rămas numai cu convingerea că ar fi meritat bronzul.

„Dacă o iei personal lucrurile, cred că e destul de greu de dus, pentru că a fost o nebunie toată această situație. În locul lor, aș încerca să iau partea bună a lucurilor. Dacă mi-ar fi revenit medalia, m-aș fi bucurat, evident.

Dacă nu mi-ar fi revenit medalia, aș fi luat-o ca pe o experiență de viață care să-mi ofere mult mai multă putere, să fiu perfectă. Astea le-aș sfătui pe fete, să se liniștească, să-și găsească echilibrul emoțional pentru a se întoarce în sala de antrenament mult mai puternice și să arate cât de bune sunt”, a spus Larisa Iordache, potrivit Adevărul.

Ce spune Larisa Iordache despre victoriile lui David Popovici

David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200 metri liber de la JO 2024, iar la proba de 100 metri liber, sportivul nostru a câștigat medalia de bronz. În cadrul aceluiași podcast, Larisa Iordache a subliniat și faptul că David Popovici este un exemplu pentru copii și adulți.

„E fascinant că David poate să facă aceste lucruri, e un om deosebit. Mă bucur foarte tare că e un exemplu pentru copii și adulți, pentru că avem nevoie de astfel de modele. E fabulos că poate să-și impună o astfel de rigoare în viață și să fie atent la ce își dorește. Pentru că foarte mulți adolescenți se lasă influențați de ispite”, a spus Larisa Iordache.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:54 - Rezultate loto, 15 septembrie. A fost câștigat marele premiu la Joker
23:36 - Focuri de armă în apropierea lui Donald Trump, la două luni de la tentativa de asasinat din Pennsylvania. Republicanul este în siguranță, spune echipa de campanie
23:09 - Ștefan Pălărie: Avem nevoie de un Președinte al poporului. Elena Lasconi nu este un om din sistem cum sunt ceilalți candidați / E singurul candidat care nu va desemna un premier PSD (VIDEO)
22:56 - Gabriel Zetea: Cele mai importante sunt alegerile parlamentare / Cel mai potrivit pentru Palatul Cotroceni este Marcel Ciolacu (VIDEO)
22:35 - A murit Valentin Samungi, fost campion mondial cu naționala României
22:25 - Alina Gorghiu: La nivel de performanță economică, în mandatul premierului Nicolae Ciucă s-a stat mult mai bine decât în cel al lui Marcel Ciolacu / Temele economice, esențiale pentru PNL (VIDEO)
21:59 - Alina Gorghiu: Nu e sănătos să lăsăm PSD să aibă toată puterea. Sănătos este să lăsăm un Președinte de dreapta, care știe ce înseamnă instituțiile europene, care are o carieră temeinică, un om foarte echilibrat (VIDEO)
21:34 - Raed Arafat: Am făcut o manevră de forțe mai ales către Vaslui și Iași. Toată lumea este în alertă / O evaluare realistă a pagubelor, doar după ce se retrage apa. Ar putea face parte dintr-o solicitare de finanțare din partea Comisiei Europene (VIDEO)
21:20 - Alina Gorghiu, despre inundații: Este un moment de solidaritate, un moment în care trebuie să ajutăm. După ce trece impactul crizei climatice, va trebui să vedem unde a fost problema de-a lungul timpului (VIDEO)
20:55 - Radu Țincu, după lansarea cărții „Învinge dependența”: Depedența nu vizează doar drogurile. Ea se poate instala și în raport cu un obicei (VIDEO)