Cătălin Cîrjan pleacă de la Arsenal, dar nu se întoarce în România. Clubul londonez nu îi va prelungi contractul

Cătălin Cîrjan pleacă de la Arsenal, dar nu se întoarce în România. Clubul londonez nu îi va prelungi contractul
Foto simbol: Pixabay

Arsenal a anunțat că nu îi va prelungi contractul lui Cătălin Cîrjan. Românul se numără printre cei 22 de jucători ale căror angajamente expiră pe 30 iunie și de care clubul englez se va despărți, potrivit GSP.

Cătălin Cîrjan pleacă de la Arsenal

Arsenal a anunțat că 22 de jucători vor rămâne fără contract pe 30 iunie, iar înțelegerile nu vor fi prelungite. Printre ei se numără și românul Cătălin Cîrjan.

„Le mulțumim tuturor jucătorilor care ne părăsesc pentru contribuțiile lor aduse la club. Veți face întotdeauna parte din familia Arsenal și vă dorim sănătate și fericire în viitor!”, au declarat reprezentanții clubului englez.

Cătălin Cîrjan a fost împrumutat la Rapid în sezonul care s-a încheiat recent, dar nu a reușit să se impună în Giulești. A dat o singură pasă de gol în cele 17 meciuri bifate în prima ligă a României.

Nu se va întoarce în România

Sursele GSP spun că jucătorul nu va reveni în România după expirarea contractului cu Arsenal. Impresarul ar urma să îi caute un club în străinătate.

„Nu aș vrea să vorbesc despre ce a fost, mai am contract cu Rapid până la 30 iunie și vom vedea după ce o să se întâmple”, a declarat Cătălin Cîrjan pentru GSP.

El a transmis un mesaj de mulțumire pentru Arsenal.

„Mulțumesc, Arsenal! Am intrat în club copil și am plecat ca un bărbat! Am cele mai frumoase amintiri, dar am trecut prin niște situații foarte grele, cum ar fi accidentările mele…

Am căzut, dar m-am întors mereu mai bine și mai puternic, dar nu am putut face toate acestea fără ajutorul și sprijinul întregului staff și al jucătorilor.

Am fost atât de norocos să pot juca și să învăț de la unii dintre cei mai buni jucători din lume și cei mai buni antrenori. Acum este timpul să merg mai departe și să încep un nou capitol în cariera mea!”, a declarat Cîrjan într-o postare pe Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)