Care este motivul pentru care vicecampioana olimpică Mihaela Cambei nu a condus mașina primită cadou de la Ion Țiriac? Explicațiile oferite de sportivă

Care este motivul pentru care vicecampioana olimpică Mihaela Cambei nu a condus mașina primită cadou de la Ion Țiriac? Explicațiile oferite de sportivă
Mihaela Cambei a câștigat medalia de argint la haltere în cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris, 7 august 2024. Sursa foto: Hepta.ro / Zuma Press / Yang Lei

Mihaela Cambei, în vârstă de 21 de ani, a obținut prima medalie olimpică la proba de haltere feminin din istoria României. Pentru rezultatele sale excepționale, halterofila a primit unul dintre cele 22 de automobile electrice acordate de Fundația Ion Țiriac.

De ce nu a putut Mihaela Cambei să folosească mașina

Sportiva în vârstă de 21 de ani nu are încă permis de conducere, de aceea nu a putut conduce mașina. Mihaela Cambei a decis să înceapă școala de șoferi pentru a se putea bucura de premiul oferit de la Ion Țiriac. „Momentan este în parcare. M-am dus doar să înregistrez numerele de la mașina și încep să dau și eu de permis. Trebuie să dau anul ăsta”, a spus Mihaela Cambei pentru gsp.ro.

„Nu mă așteptam. Chiar a fost o surprinză. Am fost anunțată chiar înainte cu vreo două zile să concurez. Știam că o să primească doar David Popovici după aur, dar după aceea ne-au spus că o să primească toată lumea care ia medalie. Am fost ușor surprinsă și plăcut. Mai ales pentru că ne ajută foarte mult, că suntem susținuți și de români, practic”, a declarat vicecampioana olimpică, conform adevărul.ro. 

Mihaela Cambei a fost impresionată de susținerea românilor

„Că asta, cred, contează cel mai mult, cum a fost și acum, la Jocurile Olimpice. A fost prima dată în viața mea în care eu am fost la un campionat și unde au fost români să ne susțină. De obicei vedeam la fotbal, la gimnastică, în alte părți. Au fost foarte mulți spectatori români de data asta. Șocată am rămas! Au fost foarte mulți și am rămas surprinsă pentru că de obicei la noi veneau doar cei internaționali. Ne susțineau foarte mult cei din alte țări. Români, mai puțini”, a mai declarat Mihaela Cambei, în emisiunea  „Prietenii lui Ovidiu”.

Vicecampioana olimpică s-a ținut de promisiune și și-a făcut un nou tatuaj, cel cu numărul 12, după marea performanță de la Paris. Pe umărul brațului stâng, Mihaela Cambei și-a tatuat o femeie care sărută o halteră.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`