Care este cel mai mare avantaj al lui David Popovici. Camelia Potec i-a făcut portretul sportivului înainte de Jocurile Olimpice

Care este cel mai mare avantaj al lui David Popovici. Camelia Potec i-a făcut portretul sportivului înainte de Jocurile Olimpice
Sursa Foto: Inquam Photos / George Calin

În doar câteva zile, David Popovici va lua startul la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Înainte de asta, Camelia Potec i-a făcut un portret sportivului și a explicat care este cel mai mare avantaj al acestuia.

Camelia Potec a dezvăluit care este cel mai mare avantaj al lui David Popovici

Sportivul nostru va debuta la JO 2024 duminică, 28 iulie, când sunt programate seriile de calificare și semifinalele probei de 200 de metri liber, scrie Eurosport.

Înainte de debut, Camelia Potec i-a făcut portretul lui David Popovici, explicând că cel mai mare avantaj al acestuia este că iubește ceea ce face și iubește competiția.

„Pot să spun de David foarte multe lucruri, dar e clar că e un sportiv care muncește mult, care nu face rabat, mai ales când i se spune din partea antrenorului, în primul rând, că trebuie să muncească și mai mult. Nu o să întrebe multe lucruri, ‘dar de ce?’, ‘pentru că sunt cel mai bun din lume’.

Își dorește să devină mai bun, să ajungă la un nivel la care poate nu au ajuns mulți. E modest, e un om care e foarte sincer. Poate de multe ori asta deranjează, dar el mereu e un om sincer prin ce a spus. Se bucură de ceea ce face și puțini oameni de bucură de ceea ce fac.

Sportul de performanță necesită foarte mult efort, dar lui îi place ce face. Îi place competiția, atunci când poate arăta că înoată repede, așa cum a și spus. Îi place ce face zi de zi, vine cu plăcere la antrenamente, are un program strict tocmai pentru a atinge obiectivul. Dar, cel mai important e că se bucură de înot și de sport”, a declarat Camelia Potec.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră