Care este atmosfera din Germania cu o zi înainte de meciul cu Olanda de la Euro 2024

Publicat: 01 07. 2024, 21:56
Foto: Inquam Photos / Ștefan Constantin

Echipa tricolorilor se antrenează pentru meciul împotriva Olandei de la Euro 2024, iar suporterii sunt optimiști.

Tricolorii, primiți în ropote de aplauze

Fanii ambelor echipe sunt pregătite să susțină jucătorii și fac spectacol pe străzile din Munchen, dar și în tribune. Biletele pentru meci sunt vândute toate, iar, marți seara, ar putea fi minim 20.000 de suporteri români pe stadion, din cei peste 65.000 de suporteri, conform știrileprotv.

Tricolorii au plecat din cantonamentul de la Wurzburg în ropote de aplauze ale fanilor când au ieșit din hotel și un preot le-a dat binecuvântarea și a sfințit autocatul la plecare.

Echipa a ajuns în gara din Munchen pe o vreme mohorâtă, iar prognoza meteo arată vreme instabilă când va avea loc meciul împotriva Olandei.

Tricolorii, escortați de forțele de ordine nemțești

Înainte de a ajunge în gara din Munchen, peronul a fost eliberat și pasagerii au fost evacuați, abia atunci echipa a coborât din tren. Au mers către un tunel secret, însoțiți de forțele de ordine nemțești, au ieșit din gară și au fost așteptați de autocar și de polițiștii români.

Autocarul este condus de Nicu Moldoveanu, un român de 42 de ani care este stabilit în Kholn și care asigură transferul fotbaliștilor români.

Suporterii români fac încălzirea, în Marien Platz, din Munchen, fac pronosticuri și sunt optimiști.

„Sunt sută la sută sigur că vom învinge”, a spus un suporter român.